Najaktywniejszy użytkownik

Wszystkie sprawy organizacyjne i techniczne forum a także skargi wnioski i inne uwagi do adminów

Re: Najaktywniejszy użytkownik

Postprzez Nopton » 12 listopada 2009, 11:28

Tak się składa, że pisze prawdopodobnie posta sto dwudziestego piątego (o ile mój licznik pokazuje rzeczywistą ilość postów).
125 to runiesz moc lampy rtęciowej stosowanej obecnie najczęściej w oprawach parkowych.
Ale także można ją jeszcze spotkać w oprawach klasyczny :mrgreen: .
Koledzy, skąd wiedzieliście że CDM miał już ponad 20 000 postów, skoro jego w liczniku miał około 2000 postów ? :mrgreen:
Nopton

Postprzez Whites86 » 12 listopada 2009, 12:19

Nopton mam nadzieje ze od tego 125 posta zaczniesz pisac posty ktore będa cos wnosic do tematów ;)
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez CDM » 12 listopada 2009, 16:10

Nopton napisał(a):Koledzy, skąd wiedzieliście że CDM miał już ponad 20 000 postów, skoro jego w liczniku miał około 2000 postów ? :mrgreen:
Ale to już było dawno, dziś mam prawie 800 więcej ;)
Brak czasu....
CDM

Zdjęcia: 226

Postprzez Nopton » 12 listopada 2009, 17:19

Tak to prawda że to było dawno, lecz wczesnej nie mogłem się wypowiedzieć, bo miałem pewne problemy z kompem i nadrabiam zaległości.
A poza tym mnie goni szkoła i teraz mam nadmiar nauki.
Do szkoły chodzę w systemie zaocznym i przyznam że jakoś mi to nie pasuje :? , nie cierpię się uczyć w domu :evil:, trochę zaniedbałem naukę i teraz mam za swoje :roll: .
A na wszelki wypadek, pisze dlaczego właśnie zaocznie?
Po pierwsze, nie mogłem się w dostać do dziennego liceum, bo jestem pełnoletni...(nie pytajcie się bo sam nie wiem, czemu tak jest),
a po drugie w całym mieście nie utworzyła się klasa wieczorowa(za mało chętnych), do której miałem pierwotnie iść, więc trafiłem do zaocznej ;) .
Nopton

Postprzez leon0785 » 19 grudnia 2009, 18:45

Dziś stuknęło mi 1000 zdjęcie :D Dlatego chciałbym krótko się odnieść do tego co pokazałem. Na forum jestem krótko za tydzień minie pół roku ale udało mi się w ciągu tego niewielkiego okresu pokazać trochę fotek. Jestem chyba jednym z nielicznych forumowiczów, który ma więcej wrzuconych zdjęć niż napisanych postów. Mam nadzieje że moje zdjęcia cieszą oko i nie przeszkadzają.
Zdjęcia zazwyczaj robiłem po wczesniejszym rozeznaniu terenu i przeważnie w trakcie spacerów, część zdjęć w letnie dni wykonałem jeżdżąc na rowerze a najmniej przy pomocy samochodu.
Chciałem podziękować wszystkim za komentarze i recenzje moich zdjęć. Szczególne podziękowania chciałem skierować do kilku kolegów najczęściej odnoszących się do tego co pokazuje:
Neona( skomentował moje pierwsze zdjęcie wrzucone na forum a także jest najczęstszym recenzentem tego co pokazuje)
dziękuje również Cieszynowi, Pawłowi(naszemu forumowemu mistrzowi fotografii) i Whitesowi.
Mam nadzieje, że to nie koniec fotografowania i że w przyszłym 2010 roku uda mi się zrobić i pokazać wiele ciekawych zdjęć :)
leon0785

Postprzez Whites86 » 19 grudnia 2009, 19:34

niemusisz mi dziekować ;) jak widze cos fajnego to komentuje poprostu ;) a zazwyczaj trafiasz na fajne oprawy
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez Paweł » 20 grudnia 2009, 00:26

Dzięki Leon i gratulacje zamieszczenia 1000 fotek :) - jaki tam ze mnie mistrz... :oops: Ja nigdy swoich zdjęć nie policzyłem ale większość wisi (lub wisiało... :x ) na różnych zewnętrznych serwerach. Na dysku kilka GB mi one zajmują ;)
Dobrze że jest ktoś kto robi takie obszerne świetne relacje z drugiego co do wielkości miasta w Polsce - wcześniej brakowało na forum :)
Pozdrawiam
Paweł

Zdjęcia: 944

Postprzez neon44 » 20 grudnia 2009, 17:52

Leon gratuluję pierwszego tysiąca i licze na kolejne 100 tysięcy :) Tym bardziej, że Twoje foty świadczą o ogromnej pasji do oświetlenia :)
Fanatyk opraw ulicznych

Zrobiłem już 5564 zdjęcia opraw oświetleniowych
neon44
Site Admin

Zdjęcia: 62

Postprzez Luk » 20 grudnia 2009, 18:14

Gratulacje Leon :) Twoje zdjęcia są bardzo ładne
A jeśli by mi się chciało i miałbym odwagę to również zrobiłbym dużo zdjęć z 17 co do wielkości miasta w Polsce (z Gliwic) Ale jak widać, ostatnio trochę więcej zdjęć wrzucam, zwłaszcza nocnych?
Pozdrawiam, Łukasz
Luk

Zdjęcia: 765

Postprzez cieszyn » 20 grudnia 2009, 20:34

neon44 napisał(a):Leon gratuluję pierwszego tysiąca i licze na kolejne 100 tysięcy :) Tym bardziej, że Twoje foty świadczą o ogromnej pasji do oświetlenia :)

Jak tak sie przyjrzeć naszym ksywkom z avatarem, to ten licznik zdjęć, który jest obok, można by juz wyrzucić.

u mnie jest tak:
cieszyn
Zdjęcia: 1

w sumie kłamie, bo ja wg niego wstawiłem 1 (!) zdjęcie. To by znaczyło, że moja aktywność w ciągu tych paru lat jest . . żadna
A gdybym to od początku liczył (ale mi sie nie chce) to liczba ta byłaby niemała nie wiem jaka, ale niemała

Przypuszczam, że w tej chwili liczy on ilość zdjęć "zaciąganych " z Galerii, tak? A skoro tak, to krtoś kto zapodaje zdjęcia z linków zewnętrznych nie będzie miał liczonych zdjęć w tymże liczniku osobistym. Więc moim zdaniem nie jest on juz potrzebny - bo albo działa prawidłowo, a jak nie, to na nic nam on

Tak na marginesie dodam, że niedawno zupełnie niezauważalnie dla forum popełniłem posta nr 8888 :D

PS - dam kopię tego posta w dziale Książka Życzeń, bo tam chyba jest dobre na to miejsce
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Zdjęcia: 9

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Klub Forum