Najaktywniejszy użytkownik

Wszystkie sprawy organizacyjne i techniczne forum a także skargi wnioski i inne uwagi do adminów

Re: Najaktywniejszy użytkownik

Postprzez lampawls » 15 lipca 2011, 20:53

Ostatnio dałem dużo fotek do tego wątku: viewtopic.php?f=50&t=2906&start=10 i jakoś poza Cieszynem nikt mi nie odpisał :cry: :( :cry: ,a warto tam zajrzeć,bo mam tam ciekawe fotky :)
Powróciłem na lighting-gallery.pl
lampawls

Zdjęcia: 591

Postprzez Whites86 » 15 lipca 2011, 20:55

co jak co Panowie ale jestescie w błędzie, ja oglądam i czytam kazdy nowy post jaki sie tu pojawia, podejrzewam ze reszta robi tak samo, co do komentarzy bywa róznie czasem nie przychodzi nic na mysl a odpowiedz w postaci "fajne fotki" jest poprostu bez sensu :roll: wystarczy równiez przesledzic licznik odwiedzin danego postu po wstawieniu waszych fotek, zainteresowanie jest duze natomiast jesli chodzi o komentarze z tym juz bywa troche cięzej, dlatego nie myslcie wcale ze jak nikt nie skomentowal to sie nikomu nie podoba i jesli mozecie to dalej fotografujcie co sie da :)
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez Jorgus » 15 lipca 2011, 20:58

nie chcę się tak przechwalać ale mnie od jakiś dwóch tygodni nie interesuje oświetlenie,kiedyś jak widziałem klasyka to od razu fociłem teraz jakoś nie czuję takiej potrzeby :cry: Ostatnio robię foty kolei w mojej okolicy,tak dla siebie,niestety jakoś to mnie nie pociąga...chyba zachorowałem na jakąś antyoświetleniową -anty klasyczną chorobę... .
Jorgus

Zdjęcia: 0

Postprzez cieszyn » 15 lipca 2011, 21:22

:arrow: jorguś, spokojnie, to minie!

Tak się zdarza, nie martw się, rób zdjęćia klasykom, tak szybko odchodzą 8-)

:arrow: lampawls » to nie jest nic nienormalnego źe nikt nie odpisuje. Pamiętaj, że wstawiając posta nie adresujesz go do kogoś konkretnego, tylko publikujesz na forum. CZasem trzeba sporo się naczekać, aż ktoś zauważy taki wpis, nie każdy czyta każdy post przecież, to oczywiste. Więc cierpliwości, i rób swoje! CZekamy na kolejne zdjęcia klasyków :P
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Zdjęcia: 9

Postprzez Jorgus » 28 lipca 2011, 16:45

Staszku,ja interesowałem,a może nadal interesuję się-a niewiem?-oświetleniem przez 10lat,ostatnio jakoś tak znudziła mi się ta pasja... .Mam nadzieję że masz rację,może to jakieś chwilowe załamanie pasji :?: :roll:

tak pozatym,wie ktoś co się stało ze Świetlikiem? zniknął jakoś tak nagle... :?
Jorgus

Postprzez zawistak » 28 lipca 2011, 22:13

Witam,
Jorgus napisał(a):Staszku,ja interesowałem,a może nadal interesuję się-a niewiem?-oświetleniem przez 10lat,ostatnio jakoś tak znudziła mi się ta pasja... .Mam nadzieję że masz rację,może to jakieś chwilowe załamanie pasji

Ja akurat miałem takie momenty, że w ogóle zapominałem o tej swojej pasji jaką jest prąd ;)
Pozdrawiam
zawistak

Zdjęcia: 797

Postprzez cieszyn » 28 lipca 2011, 22:20

Jorguś - takie załamanie pasji oświetleniowej to normalna rzecz! Choćbyś nie wiem co lubiał, to cały czas tego robić sie nie da :lol:
Więc spokojnie, zrób sobie pauzę, nie zmuszaj się do niczego w tej pasji, życie samo Ci pokaże, czy to "JEST" dla Ciebie czy nie.

Powiem Ci jak to jest u mnie - też miałem takie momenty (choć powodem było nie koniecznie znudzenie tematem), ale dodam i mocno podkreślę:
- 90% wszystkich super opraw, znalezisk, widoczków itp. - znajdowałem PRZYPADKIEM !!!!!!!!! Jakże szczęśliwym przypadkiem.

Idąc na łowy w nowym miejscu, mieście, wsi - gdziekolwiek - nigdy nie wybieram jakoś trasy, idę, gdzie mnie nogi poniosą, to zaś, że aż tak wiele razy ta "przypadkowość" dała tak wspaniałe efekty, odbieram jako życiowe potwierdzenie tego, że coś w tym jest, że to jest bajka dla mnie.
Przykładami takich przypadkowych znalezisk mógłby sypać jak z rękawa, zresztą niejeden raz to tutaj opisywałem.
Weźmy choćby krótką wizytę w Falenicy: - no nic ciekawego! Jedna odwrócona na bok kwadratówka przy rondzie i placu kolejowym i same nowe oprawy. Ale chwilę potem wdepnąłem w takie miejsce, gdzie był PARK SKANSEN KRÓTKIEJ !! I zdjęcia są tego dowodem, że w miejscu, gdzie - by się wydawało - nic się ciekawego nie znajdzie, NAGLE - taka Rewelacja :lol: :P :P :P :P :P - dzięki takim chwilom chce się lightingowo żyć! - czego i Tobie i wszystkim gorąco życzę 8-)
(spójrz i poczytaj tutaj: :arrow: viewtopic.php?f=16&t=18&hilit=seria+kr%C3%B3tka&start=460)
=========================================================

- No nie wiem, nic o świetliku nie wiem, faktem jest, że w tym roku napisał ok. 9 postów, ostatni w kwietniu.
Ja bym z tego niczego nie wnioskował. Forum to nie obowiązek, zaglądamy tu, gdy chcemy lub mamy czas. To tak jak z każdą inną pasją.
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Postprzez CDM » 29 lipca 2011, 21:47

Jorgus napisał(a):
tak pozatym,wie ktoś co się stało ze Świetlikiem? zniknął jakoś tak nagle... :?

Napiszę do niego SMS'a, zobaczymy co odpisze :)
Brak czasu....
CDM

Zdjęcia: 226

Postprzez cieszyn » 29 lipca 2011, 22:46

Świetlik - pokaż, że żyjesz! Napisz coś na Forum, hę :roll: :?: ;) :D
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Postprzez Jorgus » 5 sierpnia 2011, 10:35

CDM,i co,odpisał Świetlik :?:

:arrow: Cieszyn1,mnie jakoś pociąga robota na sieci,to oświetlenie jest nudne.W tym oświetleniu tylko jedno i to samo,a na sieci zawsze coś ciekawego ;)
Jorgus

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Klub Forum