michalc13 napisał(a):Jest sprawa: czy nie lepiej jest już zamieszczać miniaturki niż zdjęcia w pełnych rozmiarach, przez co skrypt forum je obcina? Wiem, że klikanie w miniaturki jest irytujące ale dzięki temu można fajne zdjęcia oglądać w pełnej krasie.
Whites86 napisał(a):michalc13 napisał(a):Jest sprawa: czy nie lepiej jest już zamieszczać miniaturki niż zdjęcia w pełnych rozmiarach, przez co skrypt forum je obcina? Wiem, że klikanie w miniaturki jest irytujące ale dzięki temu można fajne zdjęcia oglądać w pełnej krasie.
miniaturki sa do kituszczeze niechce mi sie ich otwierac i zazwyczaj wiekszosc pomijam i przez to zadko kiedy komentuje, mysle ze czesc osob moze robic podobnie jak ja, wole zdecydowanie bardziej zamiescic duzy rozmiar, nawet jesli go troche obetnie to nic zlego sie niestanie
wiele przegladarek ma opcje powiekszania lub pomniejszania widoku strony, przy pomniejszeniu mozna zobaczyc calosc nieobcięta
elek napisał(a):Whites86 napisał(a):michalc13 napisał(a):Jest sprawa: czy nie lepiej jest już zamieszczać miniaturki niż zdjęcia w pełnych rozmiarach, przez co skrypt forum je obcina? Wiem, że klikanie w miniaturki jest irytujące ale dzięki temu można fajne zdjęcia oglądać w pełnej krasie.
miniaturki sa do kituszczeze niechce mi sie ich otwierac i zazwyczaj wiekszosc pomijam i przez to zadko kiedy komentuje, mysle ze czesc osob moze robic podobnie jak ja, wole zdecydowanie bardziej zamiescic duzy rozmiar, nawet jesli go troche obetnie to nic zlego sie niestanie
wiele przegladarek ma opcje powiekszania lub pomniejszania widoku strony, przy pomniejszeniu mozna zobaczyc calosc nieobcięta
Taaa a potem ładujesz strone która ma 45 MB ... pie..... taki interes, jak mi się strona ładuje dłużej jak 10 s to wyłączam i już nie wracam.
michalc13 napisał(a):Tia, tylko wygodniej jest kliknąć w miniaturkę niż mieszać w ustawieniach przeglądarki. Przy dzisiejszych prędkościach internetu to chwilka. To każdy zostaje przy swoim.
KaszeL napisał(a):michalc13 napisał(a):Tia, tylko wygodniej jest kliknąć w miniaturkę niż mieszać w ustawieniach przeglądarki. Przy dzisiejszych prędkościach internetu to chwilka. To każdy zostaje przy swoim.
Nie trzeba grzebać w ustawieniach przeglądarki, wystarczy nacisnąć control (ctrl) i pokręcić kółkiem myszki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości