Panowie, okazuje się, że klamotów oświetleniowych mam dużo za dużo. Leży to potem zmagazynowane i się marnuje. Chętnie oddam w dobre ręce nadmiar swoich skarbów. Oddam, za darmo. Chociaż jeśli ktoś zechce się zrewanżować 4-ro pakiem fajnego trunku, to nie mam nic przeciwko

Z rarytasów, do wzięcia jest min mój neon żywiec ->

Kompletna, sprawna oprawa Thorn OQ1000 ze sprawnym źródłem światła i statecznikiem i układem zapłonowym do kompletu

Cała masa stateczników, w tym min. te ze zdjęć. Oryginalny STH-400 (Do LRJ400) Elgo, nowiutki SR1-400 itp.

Jedna ważna uwaga. Nie wysyłam niczego i za żadne pieniądze. Odbiór tylko osobisty. Nie proście mnie o to, po prostu nie mam czasu na pakowanie i wysyłkę. Najchętniej zorganizował bym jedno większe spotkanie w jakiś weekend, na którym każdy wybrał by coś dla siebie. Oczywiście jeśli ktoś chciałby wpaść wcześniej w tygodniu, to zapraszam. Nie pytajcie mnie proszę co jeszcze jest do wzięcia, bo sam nie wiem. Ci którzy widzieli mój składzik, wiedzą że trudno nad tym wszystkim zapanować. Wszelkie dyskusje proponuję w tym wątku

Ah, byłbym zapomniał. Ta oferta jest tylko i wyłącznie dla stałych bywalców forum. Jak ktoś się zarejestruje tylko po to, żeby wyrwać jakieś fanty gratis, to bardzo mi przykro, ale nic nie dostanie. Fajnie by było, żeby ten sprzęt był w jakiś sposób ciekawie zagospodarowany