No, z Targówka dałem dużą jak na mnie porcję fot, następna - z Władysławowa jest w przygotowaniu, muszę je przelać z komóry na komp, potem pozmniejszać, eee:/ dłubanina taka, ale przed 20 września mam nadzieję że będą
A co do peryferii ... Faktycznie, przecież tyle ulic w Warszawie ma jeszcze rtęć, często nawet całe dzielnice, a ja nic... takie mam myślenie z czasów zanim forum znalazłem - jeździć, jak najwięcej, zapamiętywać gdzie co świeciło, potem z głowy przelać to np. na forum... Ale ludzie (i ja też) wolą popatrzeć trochę zdjęć, niż czytać opowieść na pół strony, co i kiedy było, jak świeciło itp. Dlatego muszę sie wziąć za kompleksowe obfocenie Warszawy, dzielnica po dzielnicy, co pominął Paweł, to ja docykne, tylko u mnie kryzys:/ i sprzętowy i pieniężny:/ Na aparat - ni ma, na wywołanie filmu z obecnego - ni ma, na bilet nawet - ni ma

.... Taka sprawa:/ Robie co mogę żeby zdążyć we wszystkie zagrożone miejsca, ale Warszawa to gigant!! Sam nie zdążę wszędzie:/ Chociaż OUR do OURa albo trumna do trumy podobna, nie wiem czy czasami nie wystarczy cyknąć 2 fot jednej ulicy - perspektywa, i zbliżenie na jedną z opraw, w ten sposób było by szybciej i więcej ulic na raz by sie załatwiło