Ciekawe, czy w ogóle są jeszcze gdzieś podłączone do sieci. Zapewne oświetlenie to przestało funkcjonować odkąd zamontowali na budynkach wysięgniki z oprawami.jacekk napisał(a):Wkręcić coś, jakiegoś kompakta nawet i niech znów świecą
qba napisał(a):Ciekawe, czy w ogóle są jeszcze gdzieś podłączone do sieci. Zapewne oświetlenie to przestało funkcjonować odkąd zamontowali na budynkach wysięgniki z oprawami.jacekk napisał(a):Wkręcić coś, jakiegoś kompakta nawet i niech znów świecą
Filip napisał(a):OŻk przy drodze wojewódzkiej nr. 184 w Baranowie (zdjęcie z Google Street View).
https://www.google.pl/maps/@52.443287,16.785783,3a,15y,278.81h,99.63t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7gxYiUw_03a5So4jVdguKA!2e0!7i13312!8i6656
oskard napisał(a):Ciekawe jak zniknęła... czyżby ktoś z "poznańskiej ekipy forumowej" zdobył kolejny eksponat![]()
![]()
. Mam nadzieję, że coś tak rzadkiego, na złom nie trafiło
.
whites86 napisał(a):tej OŻK już tam nie mato archiwalne foto
Filip napisał(a):oskard napisał(a):Ciekawe jak zniknęła... czyżby ktoś z "poznańskiej ekipy forumowej" zdobył kolejny eksponat![]()
![]()
. Mam nadzieję, że coś tak rzadkiego, na złom nie trafiło
. Swoją drogą ciekawi
Jak przejeżdżałem tą drogą dnia 31 maja b.r. oprawa jeszcze wisiała na swoim miejscu.whitas86 napisał(a):tej OŻK już tam nie mato archiwalne foto
Skąd wiadomo, że już tam nie ma tej OŻk ?
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości