Żn już leży i czeka na wywiezienie

Oprawa bezpośrednio przed moją bramą też już odłączona. Od jakiegoś czasu świecą w nich niestety penningi zamiast rtęciówek, zapewne teraz zastąpią te ORZ jakieś malagi lub podobna tandeta

Beton napisał(a):Oprawa bezpośrednio przed moją bramą też już odłączona. Od jakiegoś czasu świecą w nich niestety penningi zamiast rtęciówek, zapewne teraz zastąpią te ORZ jakieś malagi lub podobna tandetaLEDy jeszcze nie dotarły do Puław...
Beton napisał(a):Beton napisał(a):Oprawa bezpośrednio przed moją bramą też już odłączona. Od jakiegoś czasu świecą w nich niestety penningi zamiast rtęciówek, zapewne teraz zastąpią te ORZ jakieś malagi lub podobna tandetaLEDy jeszcze nie dotarły do Puław...
No i to miasto nigdy mnie nie zaskoczy, zmodernizowano mi oświetlenie na malagi, dzisiaj zamontowano nówki...
famabud napisał(a):Beton napisał(a):Beton napisał(a):Oprawa bezpośrednio przed moją bramą też już odłączona. Od jakiegoś czasu świecą w nich niestety penningi zamiast rtęciówek, zapewne teraz zastąpią te ORZ jakieś malagi lub podobna tandetaLEDy jeszcze nie dotarły do Puław...
No i to miasto nigdy mnie nie zaskoczy, zmodernizowano mi oświetlenie na malagi, dzisiaj zamontowano nówki...
Wiesz może jakiej mocy?
galad napisał(a):Te zdjęcie z poprzedniej strony pokazuje coś na co nie zwróciliście uwagi a mianowicie wymianę robią samochody które mogły równie dobrze montować ongiś poprzednie słupy. Co do ORZ ja bym zapytał ile z nie chcą, pewnie za jakąś flaszkę miałbyś ją w posiadaniu, może nawet nie jedną. Natomiast Malagi nie wymagają komentarza, szkoda klawiatury.
galad napisał(a):Pozostaje zrobić procę i .......... czekać aż w magazynie im zabraknie i zamontują coś innego
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość