A co do odbłyśnika Whites, to szkoda, że nie widziałeś jak wyglądał w mojej ORZ jak ją zdjąłem

Whites86 napisał(a):fakt szkoda łyzek ale cóż.. taki los czeka wszystkie stare oprawy
mateusz napisał(a):Whites86 napisał(a):fakt szkoda łyzek ale cóż.. taki los czeka wszystkie stare oprawy
Demontaż czeka każdą oprawę - starą i nowąChodzi tylko o to ,jak długo będą one wisieć . Na niektórych terenach prywatnych klasyki mogą wisieć aż się rozpadną (nie ma komu zdemontować ,niczyje tereny ) , a taka np. OURW2250 to może i z kilkaset lat pretrwać
![]()
.
Po za tym to ,że po 30 latach eksplatacji skoroduje odbłyśnik czy przepali się jakiś przewód to nic strasznego. Skąd wiecie ,jak będą zachowywać się dzisiejsze nowe oprawy za 30 lat :?:
przez Michal
Nic z tego,stare oprawy musiałem zwrócić klientowi
przez DocBrown 18 marca 2009, 18:36
mateusz napisał(a):
Whites86 napisał(a):
fakt szkoda łyzek ale cóż.. taki los czeka wszystkie stare oprawy
Demontaż czeka każdą oprawę - starą i nową Chodzi tylko o to ,jak długo będą one wisieć . Na niektórych terenach prywatnych klasyki mogą wisieć aż się rozpadną (nie ma komu zdemontować ,niczyje tereny ) , a taka np. OURW2250 to może i z kilkaset lat pretrwać .
Po za tym to ,że po 30 latach eksplatacji skoroduje odbłyśnik czy przepali się jakiś przewód to nic strasznego. Skąd wiecie ,jak będą zachowywać się dzisiejsze nowe oprawy za 30 lat![]()
Raczej będą wyglądać zdecydowanie gorzej od naszych klasykówmateusz napisał(a):Whites86 napisał(a):fakt szkoda łyzek ale cóż.. taki los czeka wszystkie stare oprawy
Demontaż czeka każdą oprawę - starą i nowąChodzi tylko o to ,jak długo będą one wisieć . Na niektórych terenach prywatnych klasyki mogą wisieć aż się rozpadną (nie ma komu zdemontować ,niczyje tereny ) , a taka np. OURW2250 to może i z kilkaset lat pretrwać
![]()
.
Po za tym to ,że po 30 latach eksplatacji skoroduje odbłyśnik czy przepali się jakiś przewód to nic strasznego. Skąd wiecie ,jak będą zachowywać się dzisiejsze nowe oprawy za 30 lat :?:
Raczej będą wyglądać zdecydowanie gorzej od naszych klasyków
Paweł napisał(a):
qba ma rację, dziwne jest zakładanie Strad podczas gdy na rynku są lepsze i tańsze oprawy...
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości