trojmiejski napisał(a):Ani OURW ani łyżki z MH w przyrodzie nie widziałem, więc obsadzenie OURW taką lampą będzie ciekawym widokiem.
XXXJeDXXXX napisał(a):Zaskakujesz mnie. Wielkie brawa, wielkie czekam na fotki z renowacji kwadratów i OURW
Whites86 napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Zaskakujesz mnie. Wielkie brawa, wielkie czekam na fotki z renowacji kwadratów i OURW
OURW dostanie tylko MH zamiast sodyjej renowacja nie jest potrzebna, kwadratówa miała wylecieć bo jej stan jest agonalny, mówic szczeże chętnie bym tam dał łychę no ale niestety w grę wchodzą tylko oprawy z kloszem, a kwadratówa wymaga remontu, odbłyśnik musze potraktować chromsprejem , bo trochę poczerniał, musze dac jakaś uszczelke pod klosz i wymienić klosz
, robie to tylko tak naprawdę dla siebie, bo klasyków już praktycznie w Tczewie nie ma, wiec niedługo niebede miał czego oglądać i jeśli ja bym się tym nie zajał to zajał by się tym ktoś kto by nie bawił się z tymi klamotami, tylko zmienil to na jakies nowe oprawy sodowe
XXXJeDXXXX napisał(a):Whites86 napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Zaskakujesz mnie. Wielkie brawa, wielkie czekam na fotki z renowacji kwadratów i OURW
OURW dostanie tylko MH zamiast sodyjej renowacja nie jest potrzebna, kwadratówa miała wylecieć bo jej stan jest agonalny, mówic szczeże chętnie bym tam dał łychę no ale niestety w grę wchodzą tylko oprawy z kloszem, a kwadratówa wymaga remontu, odbłyśnik musze potraktować chromsprejem , bo trochę poczerniał, musze dac jakaś uszczelke pod klosz i wymienić klosz
, robie to tylko tak naprawdę dla siebie, bo klasyków już praktycznie w Tczewie nie ma, wiec niedługo niebede miał czego oglądać i jeśli ja bym się tym nie zajał to zajał by się tym ktoś kto by nie bawił się z tymi klamotami, tylko zmienil to na jakies nowe oprawy sodowe
Czyli z ulicznych już wymienili ten duet łyżków, i została kwadratówa, co zapewne przerobią na 250-tkę?
jak chcesz mogę wysłać ci ten połamanyMercuryFenix napisał(a):Czy znajdzie się darczyńca, który ma jeszcze taki klosz ?![]()
Dobrze że poświeci, przynajmniej ktoś o to zadba
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość