leon0785 napisał(a):Zdjęcia świetne![]()
Dziwi mnie tylko jeden fakt, że oświetlenie jeszcze jest konserwowane przez państwowe PGE. W świętokrzyskim czy w Małopolsce to już rzadkość większość oświetlenia jest konserwowana przez prywatne firmy a Zakłady Energetyczne w dziedznie oświetlenia ulicznego nie robią już właściwie nic a napewno nie modernizacje oświetlenia.
leon0785 napisał(a):Zdjęcia świetne![]()
Dziwi mnie tylko jeden fakt, że oświetlenie jeszcze jest konserwowane przez państwowe PGE. W świętokrzyskim czy w Małopolsce to już rzadkość większość oświetlenia jest konserwowana przez prywatne firmy a Zakłady Energetyczne w dziedznie oświetlenia ulicznego nie robią już właściwie nic a napewno nie modernizacje oświetlenia.
Michal napisał(a):leon0785 napisał(a):Zdjęcia świetne![]()
Najprawdopodobniej oświetlenie to jest na majątku PGE a urząd miasta płaci za energię i konserwację,W takich przypadkach zakłady energetyczne i spółki córki mają swoisty monopol na konserwację.
elektryksuper fotorelacja.Osobiście nie miałem styczności z Rubyconami i szczerze mówiąc nie mam zaufania do takich wyrobów.Wolę produkty sprawdzone- renomowanych firm.
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość