elektryk napisał(a):Zagadałem znów z nimi i powiedzieli, że może niedługo zdejmą nieczynną Trumienkę na mojej ulicy i mi dadzą, wydębiłem też 2 zaczepy na klosz, ale do Kwadratówek są za małePozdro dla monterów: Marka i jakiegoś co go nie znam w koszu i Andrzeja, który na dole wkręcał sodówki, ( nie widać go na fotach
Whites86 napisał(a):elektryk napisał(a):Zagadałem znów z nimi i powiedzieli, że może niedługo zdejmą nieczynną Trumienkę na mojej ulicy i mi dadzą, wydębiłem też 2 zaczepy na klosz, ale do Kwadratówek są za małePozdro dla monterów: Marka i jakiegoś co go nie znam w koszu i Andrzeja, który na dole wkręcał sodówki, ( nie widać go na fotach
mowiles im o naszym forum ?beda te fotki przegladac ? :>
elektryk napisał(a):Whites86 napisał(a):elektryk napisał(a):Zagadałem znów z nimi i powiedzieli, że może niedługo zdejmą nieczynną Trumienkę na mojej ulicy i mi dadzą, wydębiłem też 2 zaczepy na klosz, ale do Kwadratówek są za małePozdro dla monterów: Marka i jakiegoś co go nie znam w koszu i Andrzeja, który na dole wkręcał sodówki, ( nie widać go na fotach
mowiles im o naszym forum ?beda te fotki przegladac ? :>
Nie, ale założe się że i tak by nie zapamiętali i nawet nie wiedzą co to jest Internet ;)
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości