trojmiejski napisał(a):Mam nadzieję, że do tych Urban dano źródła o odpowiedniej mocy, mogłyby być bez rastru, ale teraz to i tak będzie znacznie lepiej niż jak kule były.
XXXJeDXXXX napisał(a):Tu ci przyznam rację, mnie boli jak widzę modernizację oświetlenia, ale zdążyłem już się do tego przyzwyczaić, i wiesz mi do 2015r. większość widoków zniknie
ousd napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Tu ci przyznam rację, mnie boli jak widzę modernizację oświetlenia, ale zdążyłem już się do tego przyzwyczaić, i wiesz mi do 2015r. większość widoków zniknie
Nie, na przykład moja OUR-125-2 wisząca na podwórku i świecąca na rtęciowo nie zniknie w 2015
Whites86 napisał(a):ousd napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Tu ci przyznam rację, mnie boli jak widzę modernizację oświetlenia, ale zdążyłem już się do tego przyzwyczaić, i wiesz mi do 2015r. większość widoków zniknie
Nie, na przykład moja OUR-125-2 wisząca na podwórku i świecąca na rtęciowo nie zniknie w 2015
w zyciu bym czegos takiego niedal na podworko![]()
Whites86 napisał(a):ousd napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Tu ci przyznam rację, mnie boli jak widzę modernizację oświetlenia, ale zdążyłem już się do tego przyzwyczaić, i wiesz mi do 2015r. większość widoków zniknie
w zyciu bym czegos takiego niedal na podworko![]()
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość