Okresowa wymiana lamp

Dyskusje na temat modernizacji oraz konserwacji, a także budowy nowych linii oświetlenia zewnętrznego

Re: Okresowa wymiana lamp

Postprzez matit1 » 19 listopada 2013, 20:03

Michal napisał(a):Czasami trzeba przejść przez jezdnię, np.do szafki albo zrobić siku,zakazu przechodzenia przez jezdnię dla pracowników obsługi nie ma, moim zdaniem zagrożenia ten ktoś nie stworzył,poza tym przejścia dla pieszych w pobliżu nie było ;)

Nie no, oczywiście. Ja tu negatywnie nie piszę. Tak tylko o tym wspomniałem.
matit1

Zdjęcia: 1394

Postprzez Michal » 19 listopada 2013, 20:13

matit1 napisał(a):
Michal napisał(a):Czasami trzeba przejść przez jezdnię, np.do szafki albo zrobić siku,zakazu przechodzenia przez jezdnię dla pracowników obsługi nie ma, moim zdaniem zagrożenia ten ktoś nie stworzył,poza tym przejścia dla pieszych w pobliżu nie było ;)

A, zapomniałem dodać filmik bardzo udany ;)
Michal

Zdjęcia: 323

Postprzez elektryk » 19 listopada 2013, 20:17

Fajny ten mały podnośniczek wszędzie wjedzie u nas pogotowie też ma od 3 lat taki mały na Land Roverze i wjeżdża w każdy zakamarek, drugi Star 1142 też jak najbardziej robi objazdy, ale wcześniej gdy był sam nie wszędzie dojechał i czasem albo nie wymieniali źródeł na trudno dostępnych słupach albo wymieniali na słupołazach ;)
Elektromonter PE
elektryk

Zdjęcia: 1295

Postprzez matit1 » 19 listopada 2013, 20:18

Michal napisał(a):
matit1 napisał(a):

A, zapomniałem dodać filmik bardzo udany ;)

Jak wcześniej w naszej rozmowie napisałeś mi, że do godziny 19 robisz na A2 to jak zobaczyłem wcześniej świecące oprawy to już wiedziałem co z pewnością zaraz ujrzę. Szkoda, że byliście wtedy po drugiej stronie. Koniec Offtopu
Ostatnio edytowano 19 listopada 2013, 21:44 przez matit1, łącznie edytowano 1 raz
matit1

Zdjęcia: 1394

Postprzez JeD » 19 listopada 2013, 20:50

Świetne fotki, prosimy o więcej, świetna robota. Zrób jakieś fotki jak będziesz konserwował jakieś kwadratówki.
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;)
#lubie_sode
JeD

Zdjęcia: 776

Postprzez Michal » 19 listopada 2013, 21:00

elektryk napisał(a):Fajny ten mały podnośniczek wszędzie wjedzie u nas pogotowie też ma od 3 lat taki mały na Land Roverze i wjeżdża w każdy zakamarek, drugi Star 1142 też jak najbardziej robi objazdy, ale wcześniej gdy był sam nie wszędzie dojechał i czasem albo nie wymieniali źródeł na trudno dostępnych słupach albo wymieniali na słupołazach ;)

Mój P 184H będzie na wiosnę przełożony ze Stara na Mana ;)
Obrazek
Michal

Postprzez JeD » 19 listopada 2013, 21:05

Czyli star już nie będzie na służbie, i idzie na złom ? ;)
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;)
#lubie_sode
JeD

Zdjęcia: 776

Postprzez Michal » 19 listopada 2013, 21:14

XXXJeDXXXX napisał(a):Czyli star już nie będzie na służbie, i idzie na złom ? ;)

Star to kochane auto jeżdżę nim już ponad 15 lat,niestety największą bolączką jest korozja i zużycie paliwa. Kolejna naprawa jest już nieopłacalna,kabina i rama wytrzymają już tylko z jedną ,może dwie zimy,poza tym robimy trochę objazdówek.Manem jeździ się jak osobówką,pali tez dużo mniej,jest zwrotniejszy ,ale nie wjedzie już w pole czy cięższy teren jak Star. Jednak coś za coś.Co do zdjęć z napraw kwadratówek mamy jeszcze jeden obiekt w opiece,ale kiedy tam pojedziemy nie wiadomo.Na pewno zrobię specjalnie dla Ciebie fotki. ;)
Michal

Postprzez Elektroservice » 19 listopada 2013, 21:20

Chyba jakieś święto mamy skoro Michał zapodał fotki :mrgreen:
A tak już na poważnie to zdjęcia jak zwykle udane :)
Precz z przewodami YDYt, oraz podobnymi w instalacjach elektrycznych !
Elektroservice

Zdjęcia: 0

Postprzez Michal » 19 listopada 2013, 21:24

Elektroservice napisał(a):Chyba jakieś święto mamy skoro Michał zapodał fotki :mrgreen:
A tak już na poważnie to zdjęcia jak zwykle udane :)

Z czasem u mnie kiepsko,zdjęcią są z okresu kilku miesięcy. Naprawiamy trochę tego oświetlenia,ale klasyków jak na razie nie ma,nie będę przecież wrzucał zdjęć z naprawy kul czy malag :D
Michal

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego