Czy tam są zwykłe świetlówki 40W takie same, jak świetlówki 40W T12 na 230V, czy jakieś inne?
Świetlówki takie same, co do mocy nie jestem pewien, ale chyba 40. OIDP oprawa jest na 36V i pobiera prąd 1,4A.
Czy tam są zwykłe świetlówki 40W takie same, jak świetlówki 40W T12 na 230V, czy jakieś inne?
cieszyn napisał(a):A nie widziałeś rozebranej konsoli motorniczego?
Bartek napisał(a):W "stopiątkach"(vel. "stozłomkach") istnieje jeszcze nad tylnymi drzwiami lampka(prawdopodobnie od traktora)po zewnętrznej stronie(ta narośl nad ostatnimi drzwiami)
W jaki sposób udało ci się je wysępićJa pytałem o lampy z Ikarusów ale nie chcieli dać
Świetlówki takie same, co do mocy nie jestem pewien, ale chyba 40. OIDP oprawa jest na 36V i pobiera prąd 1,4A.
Mam w domu górną część pulpitu od 105Na, mogę wrzucić jakieś fotki.
Należy tu zaznaczyć, że opis dotyczy typu 105N. W typie 105Na wprowadzono pewne zmiany (m.in. mniejsza liczba punktów oświetlenia wewnętrznego, żarowe oświetlenie stanowiska motorniczego).
Należy tu zaznaczyć, że opis dotyczy typu 105N. W typie 105Na wprowadzono pewne zmiany (m.in. mniejsza liczba punktów oświetlenia wewnętrznego, żarowe oświetlenie stanowiska motorniczego).
Powrót do Oświetlenie w motoryzacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość