DocBrown napisał(a):Żółtych nigdy nie widziałem, a co do tych pseudoxenonów H4 to raz to kupiłem i żałuje, fajnie to wygląda przy zgaszonych światłach, ale jak się je włączy, to świeci jak każda inna H4, no może żywotność mają lepszą niż zwykłe, bo już 2 lata w moim Audi 80 B3 takie mam i są nadal sprawne
cieszyn napisał(a):DocBrown napisał(a):Żółtych nigdy nie widziałem, a co do tych pseudoxenonów H4 to raz to kupiłem i żałuje, fajnie to wygląda przy zgaszonych światłach, ale jak się je włączy, to świeci jak każda inna H4, no może żywotność mają lepszą niż zwykłe, bo już 2 lata w moim Audi 80 B3 takie mam i są nadal sprawne
Na żółtych selektywnych jeździłem moim pierwszym autem - Syreną z 1968 roku!
Te światła były ekstra, w czasach, gdy sody na ulicach nie było za dużo, dawały dobry obraz drogi !
A - i we mgle też było fajnie widać
DocBrown napisał(a):cieszyn napisał(a):DocBrown napisał(a):Żółtych nigdy nie widziałem, a co do tych pseudoxenonów H4 to raz to kupiłem i żałuje, fajnie to wygląda przy zgaszonych światłach, ale jak się je włączy, to świeci jak każda inna H4, no może żywotność mają lepszą niż zwykłe, bo już 2 lata w moim Audi 80 B3 takie mam i są nadal sprawne
Na żółtych selektywnych jeździłem moim pierwszym autem - Syreną z 1968 roku!
Te światła były ekstra, w czasach, gdy sody na ulicach nie było za dużo, dawały dobry obraz drogi !
A - i we mgle też było fajnie widać
Te żółte żarówki miały bańki malowane na żółto, czy jakoś inaczej to było rozwiązane?
Whites86 napisał(a):były malowane mialem takie w duzym fiacie ale wydrapałem cała farbe bo draznił mnie ten kolor...
Zastanawiam się, dlaczego już prawie nie spotykamy aut z żarówkami żółtymi selektywnymi
Czy można jeszcze je dostać w wersji H4?
Bartek napisał(a):Zastanawiam się, dlaczego już prawie nie spotykamy aut z żarówkami żółtymi selektywnym...
A przy okazji-czy widział ktoś gdzieś takowe żarówki w wersji 6V15/15W (wtajemniczeni wiedzą do jakiego pojazdu to )
Powrót do Oświetlenie w motoryzacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość