WOS60 napisał(a):Wszystko jest możliwe, ale najpierw muszę pokończyć rozpoczęte neony (Jubilejnyj, Woschod i Owoszczi), a potem mogę podorabiać do nich budynki.
Whites86 napisał(a):WOS60 napisał(a):Wszystko jest możliwe, ale najpierw muszę pokończyć rozpoczęte neony (Jubilejnyj, Woschod i Owoszczi), a potem mogę podorabiać do nich budynki.
ok, to czekam wtedy na efekt końcowy z budynkami, będę mogl je zaprezentować w paru grupach związanych z tematyką strefy ? (oczywiście podpisze cie jako autora )
WOS60 napisał(a):Whites86 napisał(a):WOS60 napisał(a):Wszystko jest możliwe, ale najpierw muszę pokończyć rozpoczęte neony (Jubilejnyj, Woschod i Owoszczi), a potem mogę podorabiać do nich budynki.
ok, to czekam wtedy na efekt końcowy z budynkami, będę mogl je zaprezentować w paru grupach związanych z tematyką strefy ? (oczywiście podpisze cie jako autora )
Nie ma żadnych zastrzeżeń w kwestii dalszego rozpowszechniania zdjęć.
Nie jestem zwolennikiem znaków wodnych, wystarczy, że będę wymieniony jako WOS60 albo Mateusz L.Whites86 napisał(a):ok tylko powiedz mi jak cie dalej podpisać ? lub ewentualnie daj znak wodny w fotke i będzie sprawa rozwiązana
Whites86 napisał(a):no i super, czekam na efekt końcowy wszystkich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości