p.s dowiedziałem się wlasnie dziś jak świecił neon na księgarni, tylko będzie to jeden z trudniejszych neonów do odtworzenia
Whites86 napisał(a):patrząc jak kalecza rzemiosło ci co się bawią w odtwarzanie Prypeci 3D to odnoszę wrażenie że powinieneś ich zacząć uczyc jak to robićdetale odwzorowujesz idealnie
p.s dowiedziałem się wlasnie dziś jak świecił neon na księgarni, tylko będzie to jeden z trudniejszych neonów do odtworzenia
WOS60 napisał(a):Nie jest tak źle. Najpierw zrobię tło, które będę mógł sobie skopiować, podobnie jak rurki - zrobię jedną i metodą kopiuj-wklej zapełnię tło. Potem na taki zestaw będę nakładać litery. Najwięcej problemów widzę w odtworzeniu logo, tak, aby wyglądało jak pierwowzór.
WOS60 napisał(a):Niestety jedyne zdjęcia "Beriozki" jakie aktualnie posiadam przedstawiają sklep bez neonów tylko z nieświecącym szyldem. A kolor napisu obstawiałbym czerwony lub niebieski.
Edit:
Znalazłem to zdjęcie, o którym pisałem.
Whites86 napisał(a):WOS60 napisał(a):Niestety jedyne zdjęcia "Beriozki" jakie aktualnie posiadam przedstawiają sklep bez neonów tylko z nieświecącym szyldem. A kolor napisu obstawiałbym czerwony lub niebieski.
Edit:
no właśnie, najgorsze jest to że prawie nikt nie sfocił go po awarii, a jak już to jakiejś marnej jakości gdzie nie widać tych gałązek neonowych, od biedy możemy zostawić ten sklep na koniec, mam kumpla który jest regularnie w strefie średnio co półtorej tygodnia jeśli znalazł by czas może by sfocił je dokladniej
WOS60 napisał(a):Whites86 napisał(a):WOS60 napisał(a):Niestety jedyne zdjęcia "Beriozki" jakie aktualnie posiadam przedstawiają sklep bez neonów tylko z nieświecącym szyldem. A kolor napisu obstawiałbym czerwony lub niebieski.
Edit:
no właśnie, najgorsze jest to że prawie nikt nie sfocił go po awarii, a jak już to jakiejś marnej jakości gdzie nie widać tych gałązek neonowych, od biedy możemy zostawić ten sklep na koniec, mam kumpla który jest regularnie w strefie średnio co półtorej tygodnia jeśli znalazł by czas może by sfocił je dokladniej
Jak wrócę do domu spróbuję poszukać jakichś zdjęć w internecie, może coś uda się znaleźć. Teraz mam tylko dostęp do telefonu, więc nawet jakbym coś znalazł to nie miałbym ani jak zapisać, ani jak wstawić na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości