neon44 napisał(a):cieszyn napisał(a):- tak było, kupowałem tam jabłka i winogrona, z którego potem było niezłe wino!
Czyżbys pijał jabole![]()
![]()
![]()
![]()
Neon! O co Ty mnie posądzasz?

Domowego winka (bez siarki) nigdy nie piłeś?

neon44 napisał(a):cieszyn napisał(a):- tak było, kupowałem tam jabłka i winogrona, z którego potem było niezłe wino!
Czyżbys pijał jabole![]()
![]()
![]()
![]()
DocBrown napisał(a):Ten neon świeci w całosci, wygląda on mniej więcej tak >KAROL< te znaczki na końcu i początku neonu zapalają się i gasną co kilka sekund
KUBA napisał(a):Stara reklama w zasadzie to co pozostało po niej zdjęcie od tyłu "SADY ANTONIUKOWSKIE" kiedyś swiecił na kolor zielony w literach O znajdowały się dwie koniczyny swiecące na rózowo -obecnie została instalacja zdemontowana i pozostawiono samą metalowa konstrukcje.
KUBA napisał(a):Stara reklama w zasadzie to co pozostało po niej zdjęcie od tyłu "SADY ANTONIUKOWSKIE" kiedyś swiecił na kolor zielony w literach O znajdowały się dwie koniczyny swiecące na rózowo -obecnie została instalacja zdemontowana i pozostawiono samą metalowa konstrukcje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość