ousd napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Jestem na forum około 7 miesięcy, lecz podzielę się moimi odczuciami, po prostu kilku forumowiczów w ciągu okresu od kwietnia się po prostu wykruszyło, kwiecień, np. w chodziło się w dział klasyczne oprawy, i była cała strona, a teraz, Nie wiem czemu ale ostatnio nie ma na forum Falcona, Cieszyna, i reszta użytkowników wraz ze mną się nie angażuje, oobiście przepraszam za moje 3 iesięczne nie wysyłanie fotek, to się zmieni ponieaż nareszcie zakupie sobie aparat, i wam po cykam co nie co
,lecz tu pojawiają się dwa problemy, brzydsza pogoda, oraz kalsyki ginące w zastraszającym tępie i oczywiście brak czasu
, myśle że będzie jak dawniej że będzie bardzo dużo fotek, nawet nowych opraw, lecz przydał by nam się ktoś nowy na forum, gdzieś z kilku użytkowaników, którzy by ruszyli tą machinę bo jak tylko jeden foci, to w krótce myśli, po co jak tylko on foci, ale jak kilku foci, to i większość pyka, więc mam cichą nadzieje że to się zmieni
Cieszyn się na nas obraził![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To nieprawda, ponieważ przyczyny nieobecności Cieszyna na forum są baaaaaardzo baaaaardzo różne, ale się na nas nie obraził

Także wieść o "obrażeniu się" Cieszyna jest plotką, beznamiętnie przekazywaną dalej

Tak więc proszę was, nie przekazujcie jej dalej

Pozdrawiam

PS. Proszę nie kasować tego tematu