lampa123 napisał(a):Jak ma neostradę lub innego operatora ze zmiennym IP to to nie dużo da.
No właśnie, przed chwilą mi się wydawało, że był zalogowany...
Czy to druga rejestracja czy jakaś moja obsesja na tle jego osoby

lampa123 napisał(a):Jak ma neostradę lub innego operatora ze zmiennym IP to to nie dużo da.
Jasin napisał(a):Artuled powrócił pod nickiem KOREK.
Wystarczyło, że napisał jednego posta, ale po interpunkcji i treści wiadomości od razu widać że to on.
Re: Dewastacje i zaniedbania
Ładne zdjęcia. .
to ja w innym loginu piszę do ciebie oto abyś mnie już nigdy nie wyrzucali i ja chcę zrealizować to co
obiecałem i przykro mi jest z tego powodu że tak się stało![]()
.
zamierzam już myśleć inaczej ,
to co dziś się stało to od was od czułem nienawiść !
trafiliście mój bok serca lub psychiki .i jestem w szoku proszę o litości już nie bądźcie tacy nie wiadomo co ja wam wybaczam i przepraszam i jeszcze jedno chcę się logować jako-artuled a nie ktoś.
100%prawdy .
zamierzam pisać na temat i naprawić swoje błędy ,tylko chcę żeby było tak jak 12.października.2008r.czyli 1 kroki .
proszę poważnie się zastanowić ,mnie na tym zależy i z tego powodu jest mi smutno![]()
.
i będę zwracał uwagę na błędy i zanim wyślę post sprawdzę go .
koniec:.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
KaszeL napisał(a):Tak, to był Artur. Dostałem od niego taką wiadomość.to ja w innym loginu piszę do ciebie oto abyś mnie już nigdy nie wyrzucali i ja chcę zrealizować to co
obiecałem i przykro mi jest z tego powodu że tak się stało![]()
.
zamierzam już myśleć inaczej ,
to co dziś się stało to od was od czułem nienawiść !
trafiliście mój bok serca lub psychiki .i jestem w szoku proszę o litości już nie bądźcie tacy nie wiadomo co ja wam wybaczam i przepraszam i jeszcze jedno chcę się logować jako-artuled a nie ktoś.
100%prawdy .
zamierzam pisać na temat i naprawić swoje błędy ,tylko chcę żeby było tak jak 12.października.2008r.czyli 1 kroki .
proszę poważnie się zastanowić ,mnie na tym zależy i z tego powodu jest mi smutno![]()
.
i będę zwracał uwagę na błędy i zanim wyślę post sprawdzę go .
koniec:.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Neon już wyrzucił "korka", niemniej jak uważacie. Powinniśmy dać mu jeszcze jedną szansę? Artur korzysta oczywiście z neostrady. Niemniej bez problemu mogę zablokować całą jego klasę adresową (65k adresów) i wtedy nawet po zmianie IP nie będzie mógł się zalogować ani oglądać forum. Co o tym myślicie?
rtęciówka napisał(a):Trzeba by powołać specjalnego moderatora do poprawiania jego pisowni. A jakby się nic nie dało zrozumieć trzeba by napisać posta od nowa... I kto by miał być takim moderatorem? Jego mama?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości