KaszeL napisał(a):Nie zgadzam się z tobą Cieszyn. Ja osobiście nie widzę problemu w prezentowaniu każdego zdjęcia jako miniaturki - dlaczego? W ten sposób dajemy użytkownikom wybór. Czy chcą oglądać czy nie chcą oglądać danego zdjęcia. Prezentacja pełnej fotki tego wyboru nie daje, każdy musi je obejrzeć. Piszesz, że takie podejście do tej pory nikomu nie przeszkadzało - to nie do końca prawda. Na forum już pojawiły się sygnały, że takie podejście jest złe i właśnie dlatego powstał ten temat. Już teraz widać po głosowaniu, że takie podejście przeszkadzało co najmniej kilku osobom.
Każdy z nas musi w pewien sposób się dostosować. Tworzymy społeczność. Dlatego na ten temat rozmawiamy. Szkoda, że z góry zakładasz zmniejszenie aktywności jeśli zostanie wybrana opcja, która nie do końca Ci odpowiada. Abstrahując już od tego. Nikt nie mówi, że musimy wybierać jedną opcję na siłę. Nie widzę problemu, aby określić warunki na których można publikować większe zdjęcia. Moim zdaniem jednak publikacja więcej jak trzech sztuk w jednej wypowiedzi to przesada.
Szkoda, że podchodzisz tak mało merytorycznie do mojej wypowiedzi - nie zauważyłeś, co zaproponowałem? Wielce mnie to dziwi, chyba, że założyłeś z góry , że dyskusji nie będzie i dajesz nam wybór- czarne, albo białe. Ja z takim podejściem zgodzić się nie potrafię.
Wczytaj się prosze, co zaproponowałem, bo w tym własnie sedno, żeby wybór nie był "albo albo"
Szkoda, że z góry zakładasz zmniejszenie aktywności jeśli zostanie wybrana opcja, która nie do końca Ci odpowiada.
Pewnie, że szkoda, ale tak to widzę niestety. Wolę rozsądne, ewolucyjne zmiany zamiast zmian rewolucyjnych.
Moim zdaniem jednak publikacja więcej jak trzech sztuk w jednej wypowiedzi to przesada.
- no nie, to zupełnie bez sensu.
Chętnie posłucham innych opini o mojej wypowiedzi.