Dzieci pokroju Kamillo nie powinny mieć dostępu do Internetu. Taka prawda. Nie wiedzą, do czego służy sieć.
A fora dyskusyjne uważają oni za takie miejsce, gdzie można sobie nabijać licznik postów, a ten kto ma najwięcej, jest najfajniejszy

Farel03 napisał(a):Skoro tak mało osób się rejestruje na miesiąc , to nie lepiej (dla potencjanych nowych użytkowników) dać automatycznie status "moderowanego użytkownika" na pierwsze 10 postów ?
Już właściwie po pierwszych 5 będzie wiadomo , z kim mamy do czynienia.
qba napisał(a):rzeczywiście przypadek Kamillo pokazuje, że osoby w pewnym wieku powinny mieć ograniczony dostęp do internetu. 14 lat i nawet nie potrafi zdań poprawnie składać.
SL100 napisał(a):Rozumiem i wiem, że wyeliminować takiego szkodnika jak on jest ciężko, byłem adminem na kilku serwerach gier i wiem, że to nie jest tak łatwo bo
- może mieć zmienne IP - więc banowanie na IP nic nie da (sam posiadam i wykorzystuję często)
- rejestracja z wielu komputerów - jak w domku nie może to wykorzystuje okazje np. w szkole, u cioci, w kawiarence itp.
- jak się nie uda to zacznie się mścić - DDoS itp. (jedna z najgorszych rzeczy jakie się może trafić i oby tutaj tego nie zastosował - podstawówka lubi się mścić na na prawde debilne sposoby)
i inne tego typu rzeczy rzeczy
W dodatku nie rejestruję się tutaj na co dzień - tylko raz, w dodatku z 3 lata i temu i nawet nie wiem jak się zmienił moduł rejestracji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości