lampalrf napisał(a):Szkoda że battery odszedł bo niewytrzymał tej atmosfery tutaj. Znam go osobiście i wiem jaki jest. Za bardzo przeżywał te teksty KaszeLa serio za ostre no rozumiem coś podwędzić źle ale jednak forum to forum służy do rozrywki nie do profesjonalnych spraw związanych z danymi firm itp z czym nasz admin ma do czynienia także jako operator sieci serwerów i miał tam problemy i myli obydwa światy. Tak psuć atmosfery niemożna bo potem większość użytkowników jest zastraszona i popiera ze strachu go. Battery się mi żalił ze łzami w oczach. Dobrze że niema też DOCa i niejest popierany wandalizm przez niego i posty zostały usunięte. Proszę też usunąć jego avatary namawiające do tego. Bo jak na nie patrzę to mi się chce wymiotować.
lampalrf napisał(a):Ja mam jedno ale duże. Usunąłbym admina KaszeLa. Bo miałbyć technicznym a zagłusza nawet Neona i zastrasza innych i wprowadza terror. Psuje atmosferę forum . Dużo lepiej było na starym forum gdzie rządził sam Neon. Byłoby spokojnie, lepiej dużo i ciszej. Ale on na lightingu straszył jako user. Więc całkowity ban dla niego.
lampalrf napisał(a): Co do tego problemu z OUR - starczyło napisać że łamie to regulamin i koniec. Bo w ten sposób uchodzisz za kogoś kto trzyma z najgorszą grupą ludzi na świecie i ich popiera. Każdy człowiek normalny ma inne podejście i wybacz ale takie pisanie można tak odebrać.
andrzejlisek napisał(a):Według mnie, KaszeL jest w porządku, jakaś dyscyplina musi być, jak na każdym forum. Inaczej to myślę, że zrobiłby się niezły bałagan, że nie dałoby się tego czytać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość