swietlik napisał(a):Ja zagłosowałem na miniaturki choc dla mnie to głosowanie jest trochę niejednoznaczne...
Uważam, że miniaturki mają sens przy większej ilości zdjęc. Gdy mamy do pokazania dwa, trzy zdjęcia to jestem za pełnym rozmiarem
No proszę!
Więc jednak można podejść do sprawy podobnie, jak zaproponowałem. Nie jest moim celem atakowanie KaszeLa, ale to Jego głosowanie - chyba już to widać - naprawdę nie ma sensu. Owszem, to proste i łatwe i bez wysiłku załatwienie sprawy. Tylko to nie jest sprawa do łatwego załatwienia.
Jak widać, potrzebne są w użyciu zarówno miniaturki jak i pełen rozmiar na forum [cały czas mówię o linkach na obcych serwerach zdjęć, nie o fotkach dawanych na nasze forum]
Wiem, że nie będzie łatwo zdefinować wszystkie przypadki użycia każdego z tych rozmiarów. Ale jeśli nam zależy na wysokim poziomie forum, to popracujmy nad tym, ja juz coś konkretnego zaproponowałem . . . . zachęcam następnych
Czasem "vox populi vox Dei" tylko czy u nas na forum jest miejsce na "głos ludu" ?