Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł

amisiek napisał(a):Moim zdaniem logo powinno być złożone z nazwy forum układającego się w oprawę - coś, co od razu sugeruje co to jest za forum. Im mniej grafiki, tym lepiej, mi najbardziej podobają się loga proste składające się z odpowiednio ukształtowanego tekstu. Czcionki "niewidoczne" takie jak frutiger czy helvetica odpadają od razu, podobnie szeryfowe też są nijakie, to musi być coś, co sugeruje technikę i jednocześnie wiąże się z oświetleniem.
amisiek napisał(a):Moim zdaniem logo powinno być złożone z nazwy forum układającego się w oprawę - coś, co od razu sugeruje co to jest za forum. Im mniej grafiki, tym lepiej, mi najbardziej podobają się loga proste składające się z odpowiednio ukształtowanego tekstu. Czcionki "niewidoczne" takie jak frutiger czy helvetica odpadają od razu, podobnie szeryfowe też są nijakie, to musi być coś, co sugeruje technikę i jednocześnie wiąże się z oświetleniem.
????logo powinno być złożone z nazwy forum układającego się w oprawę
- nieprawda. Od dawna wiadomo, że dobry obraz więcej wart stu słów. Wiem co mówię, zajmuję się prezentacjami i szkoleniami od bardzo wielu latIm mniej grafiki, tym lepiej,
to pewnie nie chcąco zasugerowałeś jedyny możliwy kształtlogo powinno być złożone z nazwy forum układającego się w oprawę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości