XXXJeDXXXX napisał(a):Ja mu nie wierzę, KaszeL masz prawo mnie oceniasz jak chcesz, ale ja cię tak nie traktuje...
neon44 napisał(a):Panowie niech się Cieszyn sam wypowie o co mu chodzi, a nie szuka innych żeby za niego mówili
KaszeL napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Ja mu nie wierzę, KaszeL masz prawo mnie oceniasz jak chcesz, ale ja cię tak nie traktuje...
Ale ja Cie przecież nie oceniam, pytam tylko dlaczego uważasz, że ousd kłamie. Jaki miałby w tym interes?
XXXJeDXXXX napisał(a):Może się boi o u tratę konta, bo zauważ że raz piszę tak raz siak....nie widzisz tego ?
KaszeL napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Może się boi o u tratę konta, bo zauważ że raz piszę tak raz siak....nie widzisz tego ?
No ale za co miałby niby stracić konto? Nie przesadzasz aby? Szczerze mówiąc nie widzę, żeby pisał raz tak - a raz siak. Możesz wskazać?
ousd napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Jestem na forum około 7 miesięcy, lecz podzielę się moimi odczuciami, po prostu kilku forumowiczów w ciągu okresu od kwietnia się po prostu wykruszyło, kwiecień, np. w chodziło się w dział klasyczne oprawy, i była cała strona, a teraz, Nie wiem czemu ale ostatnio nie ma na forum Falcona, Cieszyna, i reszta użytkowników wraz ze mną się nie angażuje, oobiście przepraszam za moje 3 iesięczne nie wysyłanie fotek, to się zmieni ponieaż nareszcie zakupie sobie aparat, i wam po cykam co nie co
,lecz tu pojawiają się dwa problemy, brzydsza pogoda, oraz kalsyki ginące w zastraszającym tępie i oczywiście brak czasu
, myśle że będzie jak dawniej że będzie bardzo dużo fotek, nawet nowych opraw, lecz przydał by nam się ktoś nowy na forum, gdzieś z kilku użytkowaników, którzy by ruszyli tą machinę bo jak tylko jeden foci, to w krótce myśli, po co jak tylko on foci, ale jak kilku foci, to i większość pyka, więc mam cichą nadzieje że to się zmieni
Cieszyn się na nas obraził![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rtęciówka napisał(a):Wróćmy jeszcze raz do Radomska ...
Żeby było jeszcze ciekawiej wysięgniki mają kółka po lince od windki korbowej. Cieszyn się co prawda obraził ale może nas czyta jako gość?
[/img]
KaszeL napisał(a):Niestety to pasuje do jego sposobu zachowania. Już wcześniej kilka osób mówiło mi, że Cieszyn się z nimi kontaktuje wygłaszając niewybredne opinie na mój temat - szczerze mówiąc nie chciało mi się w to wierzyć, ale teraz faktycznie zaczynam się zastanawiać.
KaszeL napisał(a):Zamiast publicznie napisać co mu leży na wątrobie, to wysługuje się innymi, niestety w zdecydowanej większości radykalnie od niego młodszymi. Wygląda na to, że łatwiej przekonać do swoich racji nastolatka, niż innego dorosłego człowieka. Szczerze mówiąc to nie bardzo wiem co mam sobie pomyśleć o dojrzałym człowieku, który zamiast sam zabrać głos w swojej sprawie wysługuje się młodzieżą w wieku wczesno gimnazjalnym.
KaszeL napisał(a):Czy sam wpadłeś na ten pomysł wysłania tego sprostowania?
Prywatne wiadomości użytkowników forum internetowego korzystają z ochrony przewidzianej w art. 23 Kodeksu cywilnego, który stanowi, iż tajemnica korespondencji jest dobrem osobistym człowieka i pozostaje pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.
Napiszę jeszcze inaczej: Cieszynowi nie pasowała atmosfera panująca tutaj na forum oraz obecność pewnej osoby, która doprowadziła go do tego że przestał się udzielać - po prostu, tak jak np. ja przestałem się udzielać na Elektrodzie, bo jest beznadziejna
XXXJeDXXXX napisał(a):KaszeL, Ja chcę aby naprawdę powiedział kto do kogo napisał, jakoś nie widzi mi się żeby prawie 55 letni facet pisał do 12 -latka prawda ?
Nie lubię jak się kogoś oczernia z byle powdu dlatego occzekuje prawdy, może i się w to wtrąciłem w stare rany....ale chce tylko aby napisał jak jest naprawdę...
KaszeL napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):KaszeL, Ja chcę aby naprawdę powiedział kto do kogo napisał, jakoś nie widzi mi się żeby prawie 55 letni facet pisał do 12 -latka prawda ?
Nie lubię jak się kogoś oczernia z byle powdu dlatego occzekuje prawdy, może i się w to wtrąciłem w stare rany....ale chce tylko aby napisał jak jest naprawdę...
Mi również wydawało się to mało wiarygodne, jak usłyszałem o tym pierwszy raz. Potem usłyszałem kolejny, kolejny... No skoro wiele osób Ci coś takiego mówi, to zaczynasz się zastanawiać, czy to aby faktycznie nie jest prawda. Dlatego wierze ousd, że Cieszyn do niego napisał w mojej sprawie. Po prostu to nie jest pierwszy raz, jak coś takiego wyłazi. Tak niestety działa Cieszyn. Pisze do młodych, przedstawia swoje niestworzone historie o mnie, po czym delikatnie prosi o interwencje.
No cóż przegrałem, myślałem że to nie prawda....
Prywatne wiadomości użytkowników forum internetowego korzystają z ochrony przewidzianej w art. 23 Kodeksu cywilnego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości