A ponadto koło Kwidzyna jest wieś Rakowiec ,też duża i tam są prawie same trumienki i kilka łyżek, wszystkie oprawy świecą ,oczywiście LRFami i całkiem sympatycznie się jechało w takim świetle , a jaki klimat

A ja wróciłem właśnie z wyjazdu i tam ,gdzie spedziłem świeta jest wieś ,w której nie widziałem ani jesdnego WLSa ,ani jednej nowej oprawy , prawie same ORZ7 ,kilka OUR125, jedna OURW2250 .Ta wieś to Mareza koło Kwidzyna, duża wieś
A ponadto koło Kwidzyna jest wieś Rakowiec ,też duża i tam są prawie same trumienki i kilka łyżek, wszystkie oprawy świecą ,oczywiście LRFami i całkiem sympatycznie się jechało w takim świetle , a jaki klimatPodobnie jest w Suszu i Liczach
elektryk napisał(a):No a ja coś słyszałem że dostałem STRADĘ RTĘCIOWĄ 250 W. Może jutro się wydaOby!
elektryk napisał(a):Nie. Pewnie wujek ma ją w garażu. Jutro wraca ze świąt z bardzo daleka, może podjedziemy i zobaczymy. Miał ją na garażu, ale w lecie jej już nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość