Michal napisał(a):JeD napisał(a):Jakoś nie czuję tego, niby spoko, ale jakoś tak dziwnie, tak trochę bez duszy
Ja mam podobne odczucia patrząc na wszystkie oprawy ledowe.
MercuryFenix napisał(a):A mnie bardzo cieszy usprawnienie OZPRa, nawet ładnie wygląda tu te źródełko pozatym fajnie że OZPR nie wyleciał na rzecz czegoś nowego w LEDjak dla mnie usprawnienie na plus
neon44 napisał(a):u dołu daszka zamieścić profesjonalną matrycę LED z jakieś nowej oprawy zasilacz tam gdzie gwint i byłoby ok
neon44 napisał(a):u dołu daszka zamieścić profesjonalną matrycę LED z jakieś nowej oprawy zasilacz tam gdzie gwint i byłoby ok
Tomasz napisał(a):neon44 napisał(a):u dołu daszka zamieścić profesjonalną matrycę LED z jakieś nowej oprawy zasilacz tam gdzie gwint i byłoby ok
Optyka OZPR'a nie jest przystosowana do źródeł świecących "punktowo", tylko do źródeł o eliptycznym balonie.
KaszeL napisał(a):Tomasz napisał(a):neon44 napisał(a):u dołu daszka zamieścić profesjonalną matrycę LED z jakieś nowej oprawy zasilacz tam gdzie gwint i byłoby ok
Optyka OZPR'a nie jest przystosowana do źródeł świecących "punktowo", tylko do źródeł o eliptycznym balonie.
Oho, specjalistę mamy. Najwyraźniej zapomniałeś, ze wszystkie MH dostępne są też jako wersje eliptyczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości