Dzięki za odpowiedzi
Wcale nie taka droga lampa 40zł z osprzętem na all..
Odbłyśnik jest OK lampa jakby nie była używana tylko wisiała na zewnątrz.Myślałem zrobić metahalopaka ale to już gorzej wygląda.
bmisilo napisał(a):Właśnie wczoraj dotarł do mnie CDM-t 70w barwa 830 i osprzęt elektroniczny. Podłączyłem to na szybko i zainstalowałem prowizorycznie w OUR 125 i powiem że całkiem nieźle to świeci. Dziś może wykonam próbę zainstalowania na balkonie i zobaczę jak by to świeciło. Niby tylko 300 lumenów więcej od LRF 125 ale bierze mniej prądu
Whites86 napisał(a):bmisilo napisał(a):Właśnie wczoraj dotarł do mnie CDM-t 70w barwa 830 i osprzęt elektroniczny. Podłączyłem to na szybko i zainstalowałem prowizorycznie w OUR 125 i powiem że całkiem nieźle to świeci. Dziś może wykonam próbę zainstalowania na balkonie i zobaczę jak by to świeciło. Niby tylko 300 lumenów więcej od LRF 125 ale bierze mniej prądu
nie lepiej dac cos fajniejszego ? zeszpecisz sobie tylko balkon ta padaką
Watt napisał(a):Weź już daj spokój![]()
Po co montować coś mocniejszego, balkon może nie wytrzymać ciężaru OURW, a nie sądzę żeby ten plac był tak duży żeby taka ilość światła była potrzeba
trojmiejski napisał(a):Lepsza OUR niż halopak.
Whites86 napisał(a):nie lepiej dac cos fajniejszego ? zeszpecisz sobie tylko balkon ta padaką
bmisilo napisał(a):Właśnie wczoraj dotarł do mnie CDM-t 70w barwa 830 i osprzęt elektroniczny. Podłączyłem to na szybko i zainstalowałem prowizorycznie w OUR 125 i powiem że całkiem nieźle to świeci. Dziś może wykonam próbę zainstalowania na balkonie i zobaczę jak by to świeciło. Niby tylko 300 lumenów więcej od LRF 125 ale bierze mniej prądu
Whites86 napisał(a):Watt napisał(a):Weź już daj spokój![]()
Po co montować coś mocniejszego, balkon może nie wytrzymać ciężaru OURW, a nie sądzę żeby ten plac był tak duży żeby taka ilość światła była potrzeba
hehehe lepszego żartu nie słyszałem, gdyby balkon nie mogl wytrzymać ciężaru oprawy to jak mogli by kozystac z niego ludzie kilkanaście razy cięższsi ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości