Postanowiłem wyczyścić kondensator to co zobaczyłem nie uwierzyłem Nie wiem jakim cudem się zachował ten kondensator tak w wyśmienitym stanie i to niezardzewiały
pomiar - sukces
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągniecie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
no co Ty ... ja mam do dziś w oprawach 40 letnich a tre nowe plastikowe, jak posiedziały 4 lata w lampce zewnętrzej do podświetlania numeru domu, to się skruszyły, jak wsadziłem śrubokręt.musiałem dać nowe
To prawda, że są takie plastikowe które potrafią się kruszyć z czasem. Ja raczej miałem na myśli takie, które można kupić w osobnych listwach, takie z miękkiego plastiku - szczególnie te pomarańczowe. One są dość trwałe. Ceramiczne niestety nie przeżywają upadku Tak swoją drogą, te porcelanki są nadal produkowane jak by ktoś potrzebował:
No tak, kiepskie przykłady podałem. Ale np. tutaj: http://allegro.pl/kostka-porcelanowa-3- ... 17501.html jeśli już wysyłka listem poleconym za 8zł. Sama kostka 2,6 zł Przy zakupie 10 sztuk wychodzi już śmieszka kwota za sztukę.
Uwaga zły, zły admin. W razie problemów szukaj pomocy u dobrego -> neon44