lumix26 napisał(a):wszystko się da zrobić tylko materiały mieć i odpowiednio się za to zabrać
To poproszę jutrzejszą fotorelację, wraz z opisem użytych materiałów oraz punkt po punkcie jak to zrobiłeś
Moderator: lumix26
lumix26 napisał(a):wszystko się da zrobić tylko materiały mieć i odpowiednio się za to zabrać
Arti666 napisał(a):No i co z tą oprawą ORZ-6 ver. 1, co ją ode mnie odkupiłeś, Kol. Lumixie? Bo coś widzę, że temat "stanął w m-scu" i "cisza w eterze"
lumix26 napisał(a):Arti666 napisał(a):No i co z tą oprawą ORZ-6 ver. 1, co ją ode mnie odkupiłeś, Kol. Lumixie? Bo coś widzę, że temat "stanął w m-scu" i "cisza w eterze"
nie mam motywacji i chęci bo odnowienia tej oprawy - sorry ze czekasz na końcowy efekt ale chyba się nie doczekasz ...
Whites86 napisał(a):lumix26 napisał(a):Arti666 napisał(a):No i co z tą oprawą ORZ-6 ver. 1, co ją ode mnie odkupiłeś, Kol. Lumixie? Bo coś widzę, że temat "stanął w m-scu" i "cisza w eterze"
nie mam motywacji i chęci bo odnowienia tej oprawy - sorry ze czekasz na końcowy efekt ale chyba się nie doczekasz ...
A może przetestujesz jej aerodynamike i czas swobodnego spadania w dol z okreslonej wysokości?
Whites86 napisał(a):A może przetestujesz jej aerodynamike i czas swobodnego spadania w dol z okreslonej wysokości?
lumix26 napisał(a):Whites86 napisał(a):A może przetestujesz jej aerodynamike i czas swobodnego spadania w dol z okreslonej wysokości?
to nawet nie głupie zrzucić taką ale świecąca
lumix26 napisał(a):Whites86 napisał(a):A może przetestujesz jej aerodynamike i czas swobodnego spadania w dol z okreslonej wysokości?
Whites86 napisał(a):lumix26 napisał(a):Whites86 napisał(a):A może przetestujesz jej aerodynamike i czas swobodnego spadania w dol z okreslonej wysokości?
stawiam flache za ten challenge, mowie serio
Elektroservice napisał(a):Chyba poziom tego forum zaczyna spadać tak jak te łyżki z filmiku zapostowanego powyżej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość