Lampa jak na podróż kurierem wreszcie w rewelacyjnym stanie, nic nie uszkodzona, jarznik nie przekrzywiony, szklane osłony drutów wsporczych nawet nie uszczerbione, wszystko pięknie, ma jeden mały defekt fabryczny ale pomijalny.

Jest to nówka nieużywana jednakże bez hot restartu (podłączenia z jednej strony) Lampa na 380V 18A (kto ma inne dane proszę wpisać żeby nie popełnić błędu podczas odpalania)

Lampa ma nawet punce więc wreszcie wiem na 100% jakiej jest mocy W odróżnieniu od forumowych 2kw

A tak wygląda w porównaniu do wersji 2000W (różnica ledwo zauważalna)

Lampa ma nieco inaczej zakończony jarznik, wydaje się nieco grubszy i ma większe elektrody chociaż nie wiem czy to nie jest tylko wrażenie, zmierzyć się nie da

Lampa różni się od forumowych inaczej zamocowanym getterem, co ładnie widać na zdjęciach (z jednej strony górny getter nie trzyma się druta wsporczego i trochę odstaje, to jest właśnie ta w. w. wada
A także lampa nie ma numeru na żadnej części, więc sugeruje mi to, że nie jest to jest lampa eksperymentalna, tylko będąca w normalnej sprzedaży
Ogólnie ładny okaz i wartało go nabyć

Lampa zawinięta była w stary szary papier i wydaje się że tak była sprzedawana (mogła nie mieć dedykowanych pudeł)