O, a ja robiłem w Jastrzębiej Górze fotki w zeszłe wakacje

Tylko ni mam kabelka żeby je zgrać na kompa:/
I właśnie ja pamiętam, że tam w 2003 roku jak byłem, ulicę Królewską oświetlały trumny na wielkich ŻN12. teraz wiadomo - Polska się bogaci, szczególnie takie miejscowości, ale dziwne bo nie wymieniono ich ani na nowe, ani nowych słupów nie postawili, po prostu zdjęli oprawy i zostawili gołe wysięgniki

...dziwne, po mojemu

(oczywiście ową sytuację sfociłem

)
A wracając do tematu, to Warszawa jest mixem prawie wszystkich polskich i kilku zagranicznych opraw, ale faktycznie, OUR 400 czy ORZ 9 nie widziałem w moim mieście nigdy

Z tego co wiem to ORZ 9 były dość popularne w okolicach Poznania, może w Warszawie ich ni ma nie dlatego że je wykosili,tylko nigdy ich nie było

Jak pisałem kiedyś, udało mi sie namierzyć jedną OBg, ale to też raczej przypadek jednostkowy, w Warszawie były albo OBp, OŻk, albo rzadziej OBs. A świetlówków tyle było

... Ostatnie duże ich zbiorowisko (ok 10 opraw) to północne błonia stadionu X-lecia, ale chyba wszyscy wiedzą, co je czeka

...
Tak sie właśnie wybieram po nie...

Jak sie wezmą za ich teren,(a raczej już sie wzieli) to sie chyba przejde w najbliższe dni i zorientuję troche