Paweł napisał(a):Nie stosuje się od wielu lat. Stoi sobie ta dawna fotokomórka i po prostu nie działa.
A może ma ktoś zdjęcie

Paweł napisał(a):Nie stosuje się od wielu lat. Stoi sobie ta dawna fotokomórka i po prostu nie działa.
FOX napisał(a):Paweł napisał(a):Nie stosuje się od wielu lat. Stoi sobie ta dawna fotokomórka i po prostu nie działa.
A może ma ktoś zdjęcie
FOX napisał(a):a dokładniej są to jakieś nowe czujki co się nie sprawdziły czy Klasyki
Tak, co do klasycznych przekaźników zmierzchowych, to jest tego dosć duzo, obecnie raczej ciężko jest kupić coś porządnego, chyba, że np firmy FINDERcieszyn napisał(a):FOX napisał(a):a dokładniej są to jakieś nowe czujki co się nie sprawdziły czy Klasyki
No, czy wśród fotokomórek były też KLASYKI, to ja nie wiem![]()
Ale jest taka skrzynka na rogu ulicy Bartniczej i Wysockiego i trzeba ją sfocić, to Paweł wyda wyrok, czy to jest to własnie
cieszyn napisał(a):FOX napisał(a):Paweł napisał(a):Nie stosuje się od wielu lat. Stoi sobie ta dawna fotokomórka i po prostu nie działa.
A może ma ktoś zdjęcie
No, to bede musiał fote jakąś zapodać, bo jest taka w mojej okolicy
swietlik napisał(a):Ja mogę dać fotkę wyłącznika zmierzchowego własnej roboty ;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości