cieszyn napisał(a):Te oprawy sa mi obojętne, ale fotka kwiatu na tle tego lasu jest EXTRA!
cieszyn napisał(a):Kurcze, Michał, ja tu już dzień czy dwa dni temu postulowałem nowy wątek o oprawach w szerszym planie, pokazującym całe otoczenie i zdaje się, że to się już zaczęło, są 1-sze foty. Jak odszukam ten wątek, to podam linka :D
cieszyn napisał(a):cieszyn napisał(a):Kurcze, Michał, ja tu już dzień czy dwa dni temu postulowałem nowy wątek o oprawach w szerszym planie, pokazującym całe otoczenie i zdaje się, że to się już zaczęło, są 1-sze foty. Jak odszukam ten wątek, to podam linka :D
I mam!
Póki co te fotki z szerszym planem nie maja swojego tematu, ale ile to roboty? Sekunda osiem i już jest
Na razie dajemyu je do: http://www.lighting-gallery.pl/viewtopic.php?f=35&t=86&start=260
Może założysz Michale nowy temat? To się tam przeklei te, co już tu są i będziemy dawać nowe?
Tytuł proponuję taki: Oprawy oświetleniowe i otoczenie wokół nich lub Oprawy i tereny wokół nich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości