no pewnie. Kwadratówki czy inne klasyki tam by o wiele lepiej wyglądałyqba napisał(a):.... Teraz to głupio wygląda z tymi pustymi wysięgnikami, zwłaszcza, że jest ich nieparzysta liczba. Z 9 zostawili 5.
no pewnie. Kwadratówki czy inne klasyki tam by o wiele lepiej wyglądałyqba napisał(a):.... Teraz to głupio wygląda z tymi pustymi wysięgnikami, zwłaszcza, że jest ich nieparzysta liczba. Z 9 zostawili 5.
Elda napisał(a):Lepsze Track Vision niż malagi
cieszyn napisał(a):PS- nie gniewaj się, ale nie wiem, co admin powie na Twój dopisek w profilu (Precz z Malagami i Sintrami) ???
neon44 napisał(a):cieszyn napisał(a):PS- nie gniewaj się, ale nie wiem, co admin powie na Twój dopisek w profilu (Precz z Malagami i Sintrami) ???
Admin nic nie powie bo są niezauważalne na pierwszy rzut oka. Powiększyłem to sobie w Wordzie, i uważam tego rodzaju podpis za wyraz bystrości i inteligencji
Z tym,ze dzięki Waszej dociekliwości już wiadomo co tam jest napisane. I co teraz?? Tym bardziej,że z tym zapisem się nie zgadzam...neon44 napisał(a):cieszyn napisał(a):PS- nie gniewaj się, ale nie wiem, co admin powie na Twój dopisek w profilu (Precz z Malagami i Sintrami) ???
Admin nic nie powie bo są niezauważalne na pierwszy rzut oka. Powiększyłem to sobie w Wordzie, i uważam tego rodzaju podpis za wyraz bystrości i inteligencji
CDM napisał(a):Z tym,ze dzięki Waszej dociekliwości już wiadomo co tam jest napisane. I co teraz?? Tym bardziej,że z tym zapisem się nie zgadzam...neon44 napisał(a):cieszyn napisał(a):PS- nie gniewaj się, ale nie wiem, co admin powie na Twój dopisek w profilu (Precz z Malagami i Sintrami) ???
no jasne, tekst jest wporzo, ale nie tak oficjalnieCDM napisał(a):Co nie znaczy,że mam coś do Elda, zrobił to w sprytny sposób i pewnie ma swoje racje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości