Jasin napisał(a):W Grudziądzu w czasie wichury z wysięgnika na dach autobusu spadł SGS 305/306. Jechałem akurat tym autobusem. Dach trzeba będzie klepać

a dali Ci chociaż tego SGSa

Jasin napisał(a):W Grudziądzu w czasie wichury z wysięgnika na dach autobusu spadł SGS 305/306. Jechałem akurat tym autobusem. Dach trzeba będzie klepać
neon44 napisał(a):Jasin napisał(a):W Grudziądzu w czasie wichury z wysięgnika na dach autobusu spadł SGS 305/306. Jechałem akurat tym autobusem. Dach trzeba będzie klepać
![]()
gdyby spadł na człowieka to by zabił
![]()
a dali Ci chociaż tego SGSa
To nie jest takie proste. Domyślam sie, ze przegniła rurka, która wystaje ze słupa, na którą nakłada się wysięgnik, w takim razie trzeba dorobić wysięgnik z tzw."czapką", czyli z kawałkiem grubościennej rury, która nachodzi na wierzchołek słupa. Za pomocą wspawanych w nią nakrętek przykreca się całość do betonu.-Wizard- napisał(a):Michał, Czy zamontowałeś tam nowy wysięgnik z tą OURW250, czy nowy wysięgnik z nową oprawą, czy nic?
CDM napisał(a):w takim razie trzeba dorobić wysięgnik z tzw."czapką", czyli z kawałkiem grubościennej rury, która nachodzi na wierzchołek słupa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości