Paweł napisał(a):Ochrzan- to jest temat o oświetleniu miejskich ulic a nie innych terenów...
Paweł napisał(a):Spodziewałem się że do innego ale może być i ten
neon44 napisał(a):Paweł napisał(a):Ochrzan- to jest temat o oświetleniu miejskich ulic a nie innych terenów...
Przeniesione już do odpowiedniego![]()
- no i moje zdjęcia właśnie są umieszczone w temacie:przez Paweł 8 stycznia 2008, 23:57
Ochrzan - to jest temat o oświetleniu miejskich ulic a nie innych terenów...
- więc co w tym złego? Czyżbym błędnie wstawił tego posta do tematu: Oświetlenie innych terenów. Nie rozumiem PawłaOświetlenie stołecznych ulic
Wszelkie lampy świecące fotografowane w dzień nadają się tutaj
Paweł napisał(a):Nie o to, nie o to...![]()
Chodzi o to, że założeniem tamtego tematu jest prezentacja oświetlenia publicznych ulic należącego do miasta czyli Zarządu Dróg Miejskich, Zarządów Dzielnic m.st.Warszawy, Zarządu Terenów Publicznych (dotyczy tylko Śródmieścia) a nie terenów prywatnych czy instytucji.
Ta trumienka jest własnością prywatną/administracji/wspólnoty tego budynku i oświetla drogę wewnętrzną. A mogla by być też jak najbardziej w temacie [Warszawa] stare latarnie.
Mam nadzieję, że powyższe wyjaśnienia okazały się pomocne i spotkały się ze zrozumieniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości