W Kiszyniowie jest więcej kwiatów, znalazłem jeszcze 3 miejsca z kwiatami ale to 6 ramienniki i są chyba na nich ONYxy, tylko ten taki ogromny jest, ja zdjęcie wrzuciłem z print screena obrazu z gogle earth, ty pewnie
Whites poszukałeś w sieci większe zdjęcie, z tego zdjęcia co ja pokazałem oprawy wyglądają na jakieś klasyki, z początku myślałem że to papierzaki, ale teraz widzę że oprawy nie wyglądają na stare, ale, są w nich LRFy
Postprzez cieszyn » 28 grudnia 2011, 22:16
Edziu - ten Kwiat z Kiszyniowa wygląda jak prawdziwy KWIAT! Przypomina pojedyncze łodygi wsadzone do wazonu, analogia jest daleko posunięta

Ma też, a jakże, ozdobną "rakietkę" u góry i szpic być może "robiący za piorunochron"

Dosłownie, normalne dzieło sztuki

zrobił na mnie z początku piorunujące wrażenie, Widzę że i taką cichą pasją Cieszyna też kwiaty są, Dla mnie to coś takiego jak dla Ciebie szukanie windek,

takie kwiaty to powili historia choć jeszcze można je znaleźć ale coraz trudniej bo coraz mniej ich, ciekawe, ale taki Kwiat zrobił by pewnie wrażenie na kimś kto specjalnie się nie interesuje oświetleniem. To naprawdę kawał rzemiosła taki słup, te kosze poniżej przy wysięgnikach i ta iglica

W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...