set napisał(a):Michal napisał(a):Oskard,Set,twierdzicie,że na tej uliczce słupy stoją za gęsto i jest za jasno.Ze zdjęciaA na jakiej podstawie
Po samym fakcie, iż samochody są zaparkowane na tej stosunkowo wąskiej ulicy wnioskuję iż ulica jest miernej klasy. Tak w zasadzie to wcześniej napisałem, że zazdroszczę a nie, że ulica jest oświetlona zbyt jasno. Jak ich stać to niech sobie jeszcze trzeci rząd na przewieszkach dorzucą. W Tczewie wśród osób odpowiedzialnych za oświetlenie musi być jakiś pasjonat MH i latarni ulicznych w ogóle![]()
Codziennie przemierzam ulice przypuszczalnie o klasie dużo wyższej, gdzie jest ciemno jak w pupie u afroamerykanina, a do tego pomarańczowo
Whites86 napisał(a):a ja Ci powiem tak na zdjęciu co innego i na zywo co innegojak dla mnie to tylko bloto tu robi takie wrazenie bo ono jest lekko czerwone od pokruszonych cegiel itp (bo tym chwilowo wypelniali ubytni w jezdni)
poczekam jeszcze jak zrobią ta ulice do konca i wtedy sfoce ponownie
A ten tylko błoto i błoto. Nie wiem jak jest na żywo, ale fotka jest pomarańczowa i tyleW stosunku do Lublina tak jak napisał Oskard Tczew jest jak najbardziej na zachodzie i to jeszcze jak na zachodzie...
a ja dalej swoje