Ciekawe, czy jak potrzeba więcej światła, to zapalają więcej opraw? Spotkałem się z takim rozwiązaniem w kwiatach, że najczęściej świecą 2 - 3 oprawy, a czasem wszystkie.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
No właśnie też się zastanawiam jak to jest ze sterowaniem tymi kwiatami... Tam na pewno nie świecą wszystkie oprawy - chociaż by dlatego, że część ma celowo chyba wykręcone lampy... Kogo by było stać na utrzymanie 60 lamp 250W czyli co najmniej 15000 W One świecą mniej-więcej tak, że jeśli w hali się nic nie odbywa to na jednym maszcie są załączane 1-2 oprawy a jak coś się dzieje to świecą nawet 3-4 na jednym maszcie
Gdańsk, kwiaty widoczne z tarasu widokowego stadionu PGE Arena, ten względem stadionu jest zorientowany w kierunku południowo-wschodnim:
Te parę sztuk zaś jest na zachód od stadionu (54.391479,18.635526), wiem jak podjechać do nich bliżej więc możliwe, że ich fotografie jeszcze się pojawią: EDIT: Jak zapowiadałem, fotki tych trzech kwiatów z perspektywy ul. Jana Kochanowskiego:
Dwa kwiaty na terenie należącym do ENERGA-OPERATOR SA:
ul. Marynarki Polskiej, Whites na pewno robił zdjęcia tym kwiatom, a swoje fotki wrzucam jako dokumentację tego, że mimo upływu czasu tych kwiatów nie przerobiono na Ambary: