mateusz napisał(a):Ja bym ją chętnie odnowił - dla mnie : im oprawa w gorszym stanie - tym więkrze wyzwanie![]()
I więkrze odnawianieTylko ,żeby jeszcze była kompletna i miała klosz............
No nie wiem, czasami są nienaprawialne szkody

mateusz napisał(a):Ja bym ją chętnie odnowił - dla mnie : im oprawa w gorszym stanie - tym więkrze wyzwanie![]()
I więkrze odnawianieTylko ,żeby jeszcze była kompletna i miała klosz............
rtęciówka napisał(a):Te garaże wysokie chyba nie są, demontaż to nie problem, tylko trzeba by mieć zgodę właściciela
Whites86 napisał(a):akurat ten typ oprawy na zwykla zarówke niebardzo mnei ciekawijak chcesz moge podac ci lokalizacje ;]
rtęciówka napisał(a):Whites86 napisał(a):akurat ten typ oprawy na zwykla zarówke niebardzo mnei ciekawijak chcesz moge podac ci lokalizacje ;]
Chętnie bym się ubiegał o OBs-a, ale jest mały problem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości