XXXJeDXXXX napisał(a):Mi tam przypominają pingwiny
przez CDM » 27 lutego 2013, 16:55
Kwiatek na takim słupie to zawsze rarytas, chociaż pewnie bardziej pasowałyby tu jakieś starsze oprawy
przez Marvin24 » 25 lutego 2013, 21:11
Ha, a myślałem, że takie kwiaty są specjalnością miast na Pomorzu, zwłaszcza Trójmiasta. Chętnie zobaczyłbym jakąś starą fotkę z tymi kwadratówkami
Edziu napisał(a):przez CDM » 27 lutego 2013, 16:55
Kwiatek na takim słupie to zawsze rarytas, chociaż pewnie bardziej pasowałyby tu jakieś starsze oprawy
Są chyba na starych wysięgnikach, wiec przed sintrami były jakieś klasyki, widziałbym tu łyzeczki z pierścieniem
przez Marvin24 » 25 lutego 2013, 21:11
Ha, a myślałem, że takie kwiaty są specjalnością miast na Pomorzu, zwłaszcza Trójmiasta. Chętnie zobaczyłbym jakąś starą fotkę z tymi kwadratówkami
Patrzałem przez Google earth, na krosno z góry to naliczyłem ogólnie dużych kwiatów 12, w tym 7, 10ramienników, a reszta 6 ramienne, dobrze widać z góry głowice, ale w sumie z długimi wysięgnikami są tylko przed dworcem i jednym skrzyżowaniu, reszta jest s krótkimi, fotek bezopśrednich z kwiatami nie było, patrzałem tylko z góry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości