Rzeczywiście, widziałem te dziwaczne kraty dospawane do głowic. Jakby nie mogli po prostu wymienić całych głowic na nowe.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Cuda. SGSy widać mają już swoje lata, jeden nawet zgubił klosz. Miło popatrzeć na te kwiaty mając świadomość, że kiedyś były tu 20 ramienniki. Tymczasem ja wrzucam foty bardzo starego kwiatu z Kołobrzegu, o którego istnieniu dowiedziałem się dopiero 2 lata temu, stoi on bowiem w takim miejscu, że nie widać go z żadnej pobliskiej ulicy i do tego zasłaniają go z 4 stron zarośla. Niestety teren jest ogrodzony i nie miałem jak bliżej podejść. Nie wiem, czy kwiat jest czynny, obecnie raczej nie, ale może w sezonie letnim jest zapalany.
On stoi dość daleko od płotu, a teren jest ogrodzony. Kiedyś robiłem mu zdjęcia telefonem, ale wyszły kompletnie beznadziejne.