Nie wiem czemu go nie zapamiętałem i sam się sobie dziwię. Zazwyczaj ul Roosevelta widziałem z pociągu, ale przecież w 2006 r przechodziłem z kolegą dokładnie w tym miejscu i wtedy kwiat musiał stać ( jeszcze wówczas z SGSami 201). Kiedy został postawiony kwiat na 6 SGSów 204 z płaskim kloszem koło mostu dworcowego? Chyba jest nowszy od innych tej konstrukcji kwiatów, a SGSy były pierwszymi na nim oprawami. Zastanawiają mnie też kwiaty traffików na skrzyżowaniu Roosevelta/ Dąbrowskiego i Mostu Teatralnego. Na narysowanej kiedyś przez Michała mapce w tym miejscu był tylko jeden kwiat i na SGSy 201.CDM napisał(a)::arrow: qba, ten kwiat Roosevelta/Bukowska stał w tym miejscu przez długie lata, zniknął dopiero przed modernizacją Kaponiery. Te łyżki na fotce to OURJ 400
qba napisał(a):Nie wiem czemu go nie zapamiętałem i sam się sobie dziwię. Zazwyczaj ul Roosevelta widziałem z pociągu, ale przecież w 2006 r przechodziłem z kolegą dokładnie w tym miejscu i wtedy kwiat musiał stać ( jeszcze wówczas z SGSami 201). Kiedy został postawiony kwiat na 6 SGSów 204 z płaskim kloszem koło mostu dworcowego? Chyba jest nowszy od innych tej konstrukcji kwiatów, a SGSy były pierwszymi na nim oprawami. Zastanawiają mnie też kwiaty traffików na skrzyżowaniu Roosevelta/ Dąbrowskiego i Mostu Teatralnego. Na narysowanej kiedyś przez Michała mapce w tym miejscu był tylko jeden kwiat i na SGSy 201.CDM napisał(a)::arrow: qba, ten kwiat Roosevelta/Bukowska stał w tym miejscu przez długie lata, zniknął dopiero przed modernizacją Kaponiery. Te łyżki na fotce to OURJ 400
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość