Gdybyś miał OUR700 i powiesił ją na podwórku to byłaby to pierwsza tego typu W Jaśle a nawet na całym Podkarpaciu. W tym regionie nigdy nie było 700-tek
W Żurawicy pod Przemyślem na stacji PKP upatrzyłem 2 sztuki OUR 700, niestety fotek nie zrobiłem

Gdybyś miał OUR700 i powiesił ją na podwórku to byłaby to pierwsza tego typu W Jaśle a nawet na całym Podkarpaciu. W tym regionie nigdy nie było 700-tek
elek napisał(a):W Żurawicy pod Przemyślem na stacji PKP upatrzyłem 2 sztuki OUR 700, niestety fotek nie zrobiłem
elek napisał(a):fajnie by było mieć taką oprawe zwłaszcza że mam gdzie to trzymać ale transport takiego kolosa troche kosztuje, jakby to w miare tanio było to kto wie, może kiedyś w okolicach Jasła będzie taka OUR 700 sprawna
W Jaśle raczej nie ma 700-ki aczkolwiek w centrum Jasła namierzyłem piękną ORZ-1 na przewieszce
elek napisał(a):Co do 700'setek w Jaśle to też tak myśle chociaż na 100% nie mam pewności, może na jakims zakładzie coś by się znalazło,
elek napisał(a):ta ORZ-1 jest w pełni sprawna z lampą WLSP, jeszcze niedawno swieciła tam LRF , a zaraz obok jest ORZ-13 (chyba) na przewieszceteż z lampą WLSP.
i bardzo lubimy tego TypaOprawy świecące w dzień.
przez -Wizard- 17 lutego 2008, 00:34
Zmierzch dnia w Koszalinie, typ oprawy wszyscy dobrze znamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości