Paweł napisał(a):WowCDM był w Zielonej Górze
CDM napisał(a):Paweł napisał(a):WowCDM był w Zielonej Górze
Paweł,dzięki, bo..ja nawet nie wiedziałem gdzie to jest! Czasem dostaję takie fotki od kolegów, bo nasze forum już zaczyna być znane w poznańskim światku energetycznym
Ale każda oprawa ciągnie chyba więcej niż moc lampy, tak? Przecież tam jest dławik i coś jeszcze, to nie zżera też dodatkowo trochę pradu???Luk napisał(a):Ile taki kwiat musi/musiał prądu zużywac - 12 opraw na jednym słupieZakładając że ma rtęciówki 250W razem ten kwiat ciągnie... 3000W
- ale najpierw ściąg se te fotke na kompa, to zobaczysz go bez trudu!Czy ten gościu w niebieskiej koszuli tylko się patrzył? Czy może coś jeszcze mówił?A poza tym musiałem całkiem rozjaśnic obraz monitora żeby go dostrzec, na początku szukałem go na zdjęciu i w ogóle go nie widziałem
Te oprawy to OURW 2250, więc gdyby świeciły po 2 lampy, byłoby to 2 X tyle. Do tego jeszcze straty na dławikach..robi się już kosmiczna sumaLuk napisał(a):Ile taki kwiat musi/musiał prądu zużywac - 12 opraw na jednym słupieZakładając że ma rtęciówki 250W razem ten kwiat ciągnie... 3000W
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości