moog napisał(a):Chciałem dorobić do niej klosz z pleksi. Niestety, okazało się że samo wykonanie formy to koszt 4 tysięcy złotych.
Whites86 napisał(a):moog napisał(a):Chciałem dorobić do niej klosz z pleksi. Niestety, okazało się że samo wykonanie formy to koszt 4 tysięcy złotych.
gdybym mieszkal blizej Ciebie dorobilbym CI ten klosz bez problemuwystarczylo by ze bys mi dał płaską plexe o grubosci 3mm i obramowanie klosza , niejest problemem poskladanie tego w calosc i wygięcie na wymiar
Michal napisał(a):Whites86 napisał(a):moog napisał(a):Chciałem dorobić do niej klosz z pleksi. Niestety, okazało się że samo wykonanie formy to koszt 4 tysięcy złotych.
gdybym mieszkal blizej Ciebie dorobilbym CI ten klosz bez problemuwystarczylo by ze bys mi dał płaską plexe o grubosci 3mm i obramowanie klosza , niejest problemem poskladanie tego w calosc i wygięcie na wymiar
Plexi pęknie,najlepszy jest polięwglan 1,5-2mm grubości,który można łatwo na zimno wyginać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość