elektryk napisał(a):No bo tak było tylko Artur ją załatwił od monterów bo ja wtedy nie mogłemJeszcze raz podziękowania dla ciebie Artur
Dobrze mieć takiego kolegę co załatwia klasyczne oprawy

elektryk napisał(a):No bo tak było tylko Artur ją załatwił od monterów bo ja wtedy nie mogłemJeszcze raz podziękowania dla ciebie Artur
leon0785 napisał(a):elektryk napisał(a):No bo tak było tylko Artur ją załatwił od monterów bo ja wtedy nie mogłemJeszcze raz podziękowania dla ciebie Artur
leon0785 napisał(a):
elektryk napisał(a):Kolejne zdjęcia![]()
No wysięgnik na którym wisiała był malowany raz na szaro potem na biało i na brąz... Stara Strada rozwiązanie mocowania klapki miała lepsze![]()
Z zamknięciem klapki to męczarnie
Widok ogólny osprzętu. Jak widać trudno będzie odłączyć kondensatory ale nie przeszkadzają![]()
TUZ niestety nieczytelny
Pierdo***kiCzy ktoś wie jakiej pojemności jest jeden C cylindryczny
Jak długo po odłączeniu napięcia C się rozładowuje, czy dotknięcie bez napięcia jest niebezpieczne
![]()
Dławik wielki
Śruby do mocowania na wysięgnik też niestety przerdzewiałe![]()
Jacek19 napisał(a):Super kwadratówka,zazdroszczę ci jej,postaram się na wiosne taką załatwic bo wisi kolo mojego bloku na przychodni,więc poszukiwania właściciela budynku trwają
elektryk napisał(a):Jacek19 napisał(a):Super kwadratówka,zazdroszczę ci jej,postaram się na wiosne taką załatwic bo wisi kolo mojego bloku na przychodni,więc poszukiwania właściciela budynku trwają
Nie masz czego, jest z nią troche roboty, ale na wiosne postaram sie załatwić klosz i wyremontować "lampe"Żart oprawe Ja zazdroszcze ci OUR-ki ale Artur mi odsprzeda niedługo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość