niestety fotek w akcji nie bedzie, ogolnie zadnych dobrych fotek czy lamp czy terenu juz niebedzie przynajmiej przez bardzo dlugi czas... wlasnie zsypal mi sie moj HP, nie mam obecnie zadnej cyfrówki...
litak1 napisał(a):Fajna lampkaciekawe czy gaśnie w pozycji innej niż pionowa tak jak większość RŻ małej mocy
litak1 napisał(a):Czyli w wykonaniu Philipsa są one lepiej dopracowane. Niewiem jak to wygląda na żywo ale przy pełnym rozgrzaniu wydaje mi się z filmu że żarnik dominuje światłem, w polskich tak nie jest możesz opisać jak jest faktycznie?
Whites86 napisał(a):litak1 napisał(a):Czyli w wykonaniu Philipsa są one lepiej dopracowane. Niewiem jak to wygląda na żywo ale przy pełnym rozgrzaniu wydaje mi się z filmu że żarnik dominuje światłem, w polskich tak nie jest możesz opisać jak jest faktycznie?
tak niestety jest, żarnik dosc mocno udziela sie przy swieceniu, mialem nadzieje ze wygasnie dosc mocno jak ma to miejsce w polskich mixach
trojmiejski napisał(a):Ten MLR to nówka czy używaniec?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości